Bedrijfsruimte - Huur

Magnoliastraat 28 7161BW Neede

Informatie aanvragen

€ 1275 /mnd

Magnoliastraat 28 7161BW Neede
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Magnoliastraat 28 in Neede

Bedrijfsruimte - Huur
350 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Neede? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Wheemergaarden in de buurt Verspreide huizen Neede te Neede. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 350 m2 en ligt op Magnoliastraat 28 in Neede, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 1275 /mnd

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 1971-1980
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Magnoliastraat 28 in Neede te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1275 /mnd
oppervlakte:
350 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Verspreide huizen Veldmaat ten noorden van de spoorlijn (31), Verspreide huizen Geesteren (14), Buitengebied Groenlo (8), Haaksbergen Kern-4 (7), Borculo overige komgebieden (6), Industriegebied Brammelo (6), Eibergen-West (5), Verspreide huizen Neede (5), Verspreide huizen Olden en Eibergen (3), De Pas (2)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Stepelo (26), Overberkel (13), T Vark (7), De Kiefte (6), Ind West (6), Lichtenhorst (5), De Greune (4), Rbt Laarberg Fase 1 (4), Wheemergaarden (4), De Mors (3)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Magnoliastraat 28 in Neede.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen