Bedrijfsruimte - Huur

Parallelweg 90 7161AG Neede

Informatie aanvragen

€ 3500 /mnd

Parallelweg 90 7161AG Neede
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Parallelweg 90 in Neede

Bedrijfsruimte - Huur
1060 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Neede? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Wheemergaarden in de buurt Neede te Neede. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1060 m2 en ligt op Parallelweg 90 in Neede, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 3500 /mnd

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 1981-1990
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Parallelweg 90 in Neede te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 3500 /mnd
oppervlakte:
1.060 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Verspreide huizen Veldmaat ten noorden van de spoorlijn (31), Verspreide huizen Geesteren (14), Buitengebied Groenlo (10), Haaksbergen Kern-4 (7), Borculo overige komgebieden (6), Industriegebied Brammelo (6), Eibergen-West (5), Verspreide huizen Neede (5), Verspreide huizen Olden en Eibergen (3), De Pas (2)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Stepelo (26), Overberkel (13), T Vark (7), De Kiefte (6), Ind West (6), Lichtenhorst (5), De Greune (4), Rbt Laarberg Fase 1 (4), Wheemergaarden (4), Brandemate (3)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Parallelweg 90 in Neede.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen