Bedrijfsruimte - Huur

Grote Wade 21 c 3439NX Nieuwegein

Informatie aanvragen

€ 77 per m2 per jaar

Grote Wade 21 c 3439NX Nieuwegein
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Grote Wade 21 c in Nieuwegein

Bedrijfsruimte - Huur
85 m2 - 170 m2
Aan de Grote Wade, op begane grond gelegen opslagruimte met kantoorruimte.op de verdieping . De bedrijfsunit is gelegen op het bedrijventerrein “De Liesbosch” te Nieuwegein. Op dit bedrijventerrein, zijn o.a. gevestigd Praxis, TNT, Carglass, Saab ASM Utrecht, John Miller en Clavis Piano”™s.
OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat voorzien van o.a.:
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Toilet;
- C.V. verwarmingsinstallatie voorzien van radiatoren.
OPPERVLAKTEN
Het betreft ca. 85 m² opslag op begane grond en 85 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping.
BEREIKBAARHEID EN LIGGING
Gelegen op bedrijventerrein De Waden aan de Grote Wade te Nieuwegein. De bedrijfsunit is centraal gelegen ten opzichte van Utrecht, Houten en Nieuwegein en is goed bereikbaar vanaf de rijkswegen A2 (Amsterdam-Maastricht) de A12 (Den Haag-Arnhem) en de A27 (Almere-Breda). Ook de openbaar vervoersvoorzieningen zijn uitstekend te noemen.
PARKEREN
Vrij parkeren in de directe omgeving.
HUURPRIJS
€ 10500,-- excl. BTW
BIJZONDERHEDEN;
- Aanvaarding in overleg.
Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan Makelaar deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.
Nadere informatie: Brecheisen Bedrijfsmakelaars/IBG
Maliebaan 2
3581 CM UTRECHT
Telefoon: 030 ”" 233 11 16
Fax.: 030 ”" 231 71 18
Email:

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 77 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
170 m2
In units vanaf:
85 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied Houten West (137), Bedrijvengebied Oudenrijn (122), Bedrijventerrein Lageweide (117), Bedrijventerrein en omgeving (89), De Wiers (84), Laagraven (79), Industrieterrein Vianen (28), Plettenburg (38), Bunnik (30), Bedrijventerrein De Wetering (29)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Plettenburg-De Wiers Zuid (121), Lage Weide (116), Oudenrijn (87), Nieuw Overvecht (86), Laagraven-Liesbosch (79), De Hagen+de Biezen (38), Doornkade (46), De Meerpaal (35), De Wetering (29), Rondeel (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Grote Wade 21 c in Nieuwegein.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Nieuwegein? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Laagraven-Liesbosch in de buurt Laagraven te Nieuwegein. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 170 m2 en ligt op Grote Wade 21 c in Nieuwegein, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen