Winkel - Huur

Hoftuinplein 1 2231GZ Rijnsburg

Informatie aanvragen

€ 1000 /mnd

Hoftuinplein 1 2231GZ Rijnsburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Hoftuinplein 1 in Rijnsburg

Winkel - Huur
75 m2

Zoekt u een winkel te huur in Rijnsburg? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Rijnsburg te Rijnsburg. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 75 m2 en ligt op Hoftuinplein 1 in Rijnsburg, dit adres ligt in een winkelcentrum.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 1000 /mnd

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 1983
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: Beschikbaar per 1-3-2017.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Hoftuinplein 1 in Rijnsburg te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1000 /mnd
oppervlakte:
75 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Pieterswijk (43), Marewijk (33), Verspreide huizen in het Centrum (29), Dorp Wassenaar (25), Centrum (18), Dorpskern (12), De Camp (18), Sassenheim (14), Pancras-West (13), Gasthuiswijk (12)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: 't Heen (7), Rijneke Boulevard / Oosthoek (8), Rijneke Boulevard (rijnwoude) (6), Baanderij (6), Cronesteijn - Lammenschans (3), 't Ambacht (katwijk) (1), Merenwijk (1), Prins Hendrikkanaal (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Hoftuinplein 1 in Rijnsburg.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen