Bedrijfsruimte - Huur

Kiotoweg 555 3047BG Rotterdam

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Kiotoweg 555 3047BG Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Kiotoweg 555 in Rotterdam

Bedrijfsruimte - Huur
2815 m2

Algemeen
BOVENGEMIDDELD BEVEILIGD BEDRIJFSOBJECT
VOOR OPSLAG EN BEHANDELING VAN HOOGWAARDIGE GOEDEREN
GETOETST CONFORM TAPA FSR

Bedrijvenpark Noord-west, ook wel Euro Tradepark genoemd is een belangrijke schakel in het gebied langs de A20 en de A13. De Spaanse Polder, de ’s-Gravenlandse Polder, de Kleinpolder, Noordwest, en Zestienhoven vormen samen het grootste geclusterde bedrijventerrein van Europa.

Omvang
Bedrijvenpark Noord-West heeft een totale oppervlakte van honderdtien hectare. Noord-West is met name bestemd voor internationaal gerichte bedrijvigheid in de sectoren productie, assemblage, handel en distributie. Het bedrijvenpark kenmerkt zich inmiddels dan ook door een concentratie van buitenlandse ondernemingen. Thans zijn hier gevestigd DHL, Heineken, Staples, Gunco, Bos Logistics, Danfoss, Welzorg, Carglass, Eurocaps en Retiff

Ligging en bereikbaarheid
Bedrijvenpark Noord-West, ligt tegenover Rotterdam-Airport. Het bedrijvenpark wordt aan twee zijden ontsloten. Aan de noordzijde door een directe aansluiting op de A-13, de rijksweg van Rotterdam naar Den Haag. Aan de zuidzijde is er via bedrijvenpark Spaanse Polder een uitstekende verbinding met Rijksweg. Onlangs is de doorgetrokken A4 van Den Haag naar Rotterdam geopend.

Type bedrijvigheid
Het park kenmerkt zich door een concentratie van buitenlandse ondernemingen en richt zich vooral op assemblage, distributie, handel, internationaal gerichte bedrijvigheid en productie. Met ruimte voor bedrijven t/m milieucategorie 4.
Detailhandel is niet toegestaan.

Indeling
Ca. 2.268 m² bedrijfsruimte
Ca. 547 m² kantoorruimte
Ca. 3.000 m² verhard, zwaar beveiligd buitenterrein

PERFECTE BEVEILIGING VOOR HIGH VALUE, HIGH RISK GOEDEREN
Steeds vaker worden handels-, transport- en logistieke organisaties geconfronteerd met toenemende bedreigingen. Dit zwaarbeveiligde pand met ruim 2.200 vierkante meter bedrijfsruimte, 550 vierkante meter kantoorruimte en een buitenterrein van 3.000 vierkante meter, leent zich uitstekend voor bedrijven die willen en moeten voldoen aan de nieuwste en hoogste eisen ten aanzien van beveiliging. In het bijzonder is dit in 2005 gebouwde object met een halhoogte van circa zeven meter, geschikt voor de opslag en behandeling van high value en/of high risk goederen.

TAPA FSR STANDAARD
The Transported Asset Protection Association (TAPA) is dé wereldwijde instantie als het gaat om beveiliging van industrie en transport. TAPA heeft een vrachtbeveiligingsstandaard (Freight Security Requirements- FSR) opgesteld. Middels een Facility Security Audit Report is verklaard dat het object volledig voldoet aan de vrachtveiligheidseisen volgens TAPA FSR-B norm en met aanpassingen classificeert dit pand zich zelfs voor gebruikt tegen de TAPA FSR-A normering.

Bedrijfsruimte:
• Vrije hoogte ca. 7,10 m1;
• 4 overheaddeuren;
• Glad afgewerkte betonvloer;
• Vloerbelasting 2.500 kg/m²;
• Krachtstroomaansluiting;
• Verwarming door middel van een heater;
• TL-verlichtingsarmaturen;
• Brandslanghaspel;
• Toiletgroep;
• Doucheruimte.

Kantoorruimte:
• Representatieve entree met tochtsluis;
• Diverse toiletgroepen;
• Brandmeld installatie;
• Verwarming d.m.v. cv-radiatoren;
• Systeemplafond voorzien van ingebouwde verlichtingsarmaturen;
• Wandkabelgoten;
• Pantry begane grond;
• Pantry 1e verdieping.

Buitenterrein
• Hekwerk met afsluitbare toegangspoort;
• Verharding;
• Verlichting;
• Riolering.

Huurprijs
Op aanvraag.

Datum van oplevering
Per direct

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met een optieperiode van vijf jaar.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
2.815 m2
Beschikbaar per:
Per direct beschikbaar
Gebied:
Bedrijventerrein
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
2005
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (100), Spaanse Polder (82), Hoogvliet-Noord (61), Bedrijventerrein Schieweg-Zuid (37), Waalhaven-Zuid (33), Nieuw-Mathenesse (18), Havenbuurt (29), Vettenoordse polder West (28), 's-Gravelandsepolder (27), Bedrijventerrein Rotterdamseweg-Zuid (26)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Rotterdam Noordwest (100), Spaanse Polder (82), Gadering (hoogvliet) (50), Schieoevers Zuid (29), Graveland, 's- (26), Groot Vettenoord (26), Rotterdamseweg Zuid (26), Ommoord (24), De Vergulde Hand (22), Weg En Land (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kiotoweg 555 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Rotterdam Noordwest te Rotterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 2815 m2 en ligt op Kiotoweg 555 in Rotterdam, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen