Kantoor - Huur

Urmonderplein 43a 6129PC Urmond

Informatie aanvragen

€ 90,- per m² / jaar

Urmonderplein 43a 6129PC Urmond
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Urmonderplein 43a in Urmond

Kantoor - Huur
375 m2

Moderne commerciële ruimte | Ca. 375 m²

OBJECT
In de nieuwbouwwijk “Kanaalboulevard” in Urmond bieden wij u deze, op prominente zichtlocatie gelegen, goed onderhoud commerciële ruimte op de begane grond aan. Het object maakt onderdeel uit van een modern appartementen complex en heeft sinds de oplevering dienst gedaan als bibliotheek en ontmoetingsruimte. Het object heeft een strakke uitstraling en voorzien van een grote glaspartij aan de voorzijde waardoor veel lichtinval wordt gecreëerd. Behalve een grote ontmoetings- en verkeersruimte zijn er tevens een multifunctionele ruimte, keuken en sanitaire voorzieningen aanwezig.

LIGGING
Deze commerciële ruimte is onderdeel van een nieuwbouw appartementencomplex, op de begane grond zijn meerdere commerciële ruimten te vinden, waaronder een fysiopraktijk. Het Julianakanaal ligt op een steenworp afstand, tevens zijn uitvalswegen en snelwegen A2 (Luik- Amsterdam- Maastricht) en A76 (Brussel – Heerlen – Aachen)goed te bereiken.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Ontmoetingsruimte circa 225 m²
Begane grond Verkeersruimte circa 150 m²
TOTAAL circa 375 m²

PARKEREN
Op het aangrenzende openbare voorterrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen gesitueerd

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Kern Urmond- Kern Berg', vastgesteld op 18 februari 2016. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Maatschappelijk'. U dient zelf bij de gemeente Stein te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
EUR 90,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW

 

Contact

BedrijfsnaamBoek & Offermans Makelaars
VestigingHeerlen
ContactpersoonDidier Boek RT
E-mailadresdidierboek@boek-offermans.nl
Telefoonnummer045 - 574 32 33
Mobiel06 - 50 24 25 05

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 90,- per m² / jaar
oppervlakte:
375 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op minder dan 500 m
Gebied:
Aan vaarwater, Stadscentrum dorpskern, winkelcentrum en woonomgeving
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
2010
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Verspreide huizen Vliegbasis Zuid-Limburg (26), Sittard-Centrum (26), Industrieterrein Bergerweg-Rosengarten (21), Geleen-Centrum (18), Beek (7), Elsloo (6), Ophoven (11), Industrieterrein Noord (9), Kollenberg-Park Leyenbroek (6), Limbrichterveld (5)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Business Park Stein (6), Industriepark-Noord (10), Technoport Europe (tpe) (9), Handelscentrum Bergerweg (8), Krawinkel (8), Bedrijvenstad Fortuna (4), Beeker Hoek (2), Chemelot (3), Holtum-Noord (3), Maastricht Aachen Airport (3)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Urmonderplein 43a in Urmond.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Urmond? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Urmond ten oosten van Julianakanaal te Urmond. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 375 m2 en ligt op Urmonderplein 43a in Urmond, dit adres ligt aan vaarwater, stadscentrum dorpskern, winkelcentrum en woonomgeving.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen