Bedrijfsruimte - Huur

Ambachtsweg 11 7251KW Vorden

Informatie aanvragen

€ 46 per m² per jaar

Ambachtsweg 11 7251KW Vorden
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Ambachtsweg 11 in Vorden

Bedrijfsruimte - Huur
220 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Vorden? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Werkveld in de buurt Verspreide huizen Delden en Veldwijk te Vorden. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 220 m2 en ligt op Ambachtsweg 11 in Vorden, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 46 per m² per jaar

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 2007
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Ambachtsweg 11 in Vorden te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 46 per m² per jaar
oppervlakte:
220 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Marswegkwartier (47), Lochem-Noord (24), Verspreide huizen Delden en Veldwijk (23), Vespreide huizen Leesten (21), Ruurlo (7), Deventerweg en Polbeek (4), Hengelo (3), Laarstraat en omgeving (4), Verspreide huizen Dunsborg (3), Lochem-Oost (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Mars (47), Aalsvoort (9), Revelhorst Iii (9), Werkveld (8), Werkveld Oost (7), Revelhorst I (6), Bedrijventerrein Molengronden (4), Hanzeweg (4), Kwinkweerd (4), Revelhorst Ii (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ambachtsweg 11 in Vorden.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen