Winkel - Huur

Zoetelaarpassage 36 1315AZ Almere

Informatie aanvragen

€ 3.412,- per maand

Zoetelaarpassage 36 1315AZ Almere
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Zoetelaarpassage 36 in Almere

Winkel - Huur
178 m2

Laatste beschikbare unit in de Zoetelaarspassage

Omschrijving
Zoetelaarpassage is een prachtige locatie, in het stadshart van Almere nabij alle centrum voorzieningen. De Zoetelaarpassage mag zich binnen Almere een unieke shopping spot noemen. Hier kom je niet voor de grote winkelketens, maar laat je je verrassen door bijzondere winkeltjes, speciaalzaken en originele boetiekjes. De winkeliers zijn actief en organiseren regelmatig vermaak voor jong en oud zoals livemuziek en straatartiesten.

In 2015 heeft de winkelstrip van de Zoetelaarpassage een facelift ondergaan voor een frisse, eigentijdse uitstraling waarmee het winkelgebied helemaal klaar is voor de toekomst. In 2017 zijn de bovengelegen kantoren getransformeerd naar 90 starterswoningen wat voor nog meer levendigheid zorgt.

Bereikbaarheid
De Zoetelaarpassage is zeer goed bereikbaar via het aangrenzende busstation Passage of de aangrenzende Flevo parkeergarage. Ook het NS-station Almere Centrum ligt op loopafstand.

Beschikbaar
Een winkelruimte van circa 178 m², gelegen aan de Zoetelaarpassage 36.

Parkeren
Aangrenzend aan de Zoetelaarpassage bevindt zich de Flevogarage. In de Flevogarage bevinden zich 450 parkeerplaatsen. Ook zijn er voldoende parkeerplaatsen op de openbare weg aanwezig.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 230,- per m² per jaar. De huurprijs dient te worden vermeerderd met service-/ promotiekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 18,- per m² per jaar, exclusief BTW.

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen € 9,94 per m² per jaar, exclusief BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 3.412,- per maand
oppervlakte:
178 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Verspreide huizen Almere-Stad (71), Verspreide huizen Almere-Buiten (61), Verspreide Huizen Almere-Haven (41), Centrum Almere-Stad (40), De Noord (35), Bovenmaat West (8), Markerkant (7), Naarden Vesting (6), Stedenwijk (6), Bijvanck (5)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Doe Mere (8), Markerkant (8), Poldervlak (6), Veluwse Kant (o+w) (3), De Binderij (1), De Steiger (1), De Uitgeverij (1), Gietersplaats (1), Gooimeer Zuid (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Zoetelaarpassage 36 in Almere.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Almere? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Verspreide huizen Almere-Stad te Almere. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 178 m2 en ligt op Zoetelaarpassage 36 in Almere.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen