Winkel - Huur

Zoetelaarpassage 36 1315AZ Almere

Informatie aanvragen

€ 3.412,- per maand

Zoetelaarpassage 36 1315AZ Almere
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Zoetelaarpassage 36 in Almere

Winkel - Huur
178 m2

Omschrijving
Winkelcentrum Zoetelaarpassage is gelegen naast het stadscentrum van Almere Stad, genaamd Citymall Almere. Onlangs heeft de Zoetelaarpassage een facelift ondergaan, wat zorgt voor een nette en frisse uitstraling. In de Zoetelaarpassage bevinden zich landelijke retailformules, zoals Schoonenberg Hoorcomfort, Sickmann en Lidl alsmede succesvolle regionale partijen als Yi Mai en Rascals.

Ligging
In Almere wonen circa 190.000 inwoners, met een verwachte groei naar 350.000 inwoners in 2030. De jonge leeftijdsopbouw van de inwoners en de jonge infrastructuur van Almere, maken Almere een interessante winkellocatie. De Zoetelaarpassage is zeer goed bereikbaar via het aangrenzende busstation Passage of de aangrenzende Flevo parkeergarage. Ook het NS-station Almere Centrum ligt op loopafstand.

Beschikbaar
Een winkelruimte van circa 178 m², gelegen aan de Zoetelaarpassage 36.

Parkeren
Aangrenzend aan de Zoetelaarpassage bevindt zich de Flevogarage. In de Flevogarage bevinden zich 450 parkeerplaatsen. Ook zijn er voldoende parkeerplaatsen op de openbare weg aanwezig.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 230,- per m² per jaar. De huurprijs dient te worden vermeerderd met service-/ promotiekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 18,- per m² per jaar, exclusief BTW.

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen € 9,94 per m² per jaar, exclusief BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 3.412,- per maand
oppervlakte:
178 m2
Vergelijk alle zakelijke energie deals op uw adres.
Gebruik onze zakelijke energie vergelijker, direct
af te sluiten en direct besparen.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Verspreide huizen Almere-Stad (70), Verspreide huizen Almere-Buiten (60), Verspreide Huizen Almere-Haven (40), Centrum Almere-Stad (39), De Noord (33), Bovenmaat West (8), Markerkant (7), Stedenwijk (6), Bijvanck (5), Naarden Vesting (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Doe Mere (8), Markerkant (8), Poldervlak (6), Veluwse Kant (o+w) (3), De Binderij (1), De Steiger (1), Gietersplaats (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Zoetelaarpassage 36 in Almere.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Almere? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Verspreide huizen Almere-Stad te Almere. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 178 m2 en ligt op Zoetelaarpassage 36 in Almere.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen