Winkel - Huur

Arnhemsestraat 10 3811LH Amersfoort

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 30.000,- per jaar

Arnhemsestraat 10 3811LH Amersfoort
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Arnhemsestraat 10 in Amersfoort

Winkel - Huur
166 m2

Goed gelegen winkelruimte in het centrum van Amersfoort. Het pand is gelegen op de aanlooproute van de hoofdwinkelstraat en nabij de “Koestraat” parkeergarage, deze bevindt zich op ca. 200 m afstand. De winkelruimte is door zijn goede verhoudingen geschikt voor meerdere detailhandelsinvullingen.

Locatie:
Het winkelpand ligt aan de winkelstraat Arhemsestraat, een van de belangrijkste aanloopstraten naar het A-1 winkelgebied. Deze ligging is te betitelen als een goede B-locatie. De Arnhemsestraat komt uit op de Varkensmarkt bij het bekende modehuis Van der Kam. Bij de Varkensmarkt is een bushalte gelegen waar verschillende buslijnen vanuit station CS van en naar de verschillende woonwijken in Amersfoort rijden. In de Arnhemsestraat zijn verschillende prominente middenstanders gehuisvest zoals Stots Optiek, Ulla Popken, Used Products, Van de Hove Elektronica en horeca zaken als Brasserie dichtbij en Bagel & Beans. Aan het einde van de Arnhemsestraat ligt een plein met o.a. Bagel & Beans, hier ligt ook de ingang van koopgoot Amicitia.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 166 m².
Het bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte is casco+ verhuurd, voorzien van: toilet, pantry, meterkast, cv-installatie en opbouwverlichting.

Parkeren:
In de nabijheid van het winkelpand zijn op loopafstand de volgende parkeergarages gelegen:
• Sint Jorisplein 462 parkeerplaatsen
• Koestraat 406 parkeerplaatsen
• Gemeentehuis 177 parkeerplaatsen
• Agis 450 parkeerplaatsen
• Souverein 175 parkeerplaatsen

Welstandsklasse: B1.

Frontbreedte: 6 meter.

Bestemming:
Winkelruimte
Binnenstadontwerp 13 oktober 2015 "centrum -2".
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: € 30.000,- per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Onderhoudscontracten:
Huurder sluit voor eigen rekening en risico contracten voor het periodiek onderhoud en de controle van de tot de ruimte behorende technische installaties.

Aanvaarding: Direct.

 

Contact

BedrijfsnaamMVGM Bedrijfshuisvesting
VestigingMVGM Amersfoort
ContactpersoonJ.P. (John-Patrick) Jansen RM
E-mailadresjp.jansen@mvgm.nl
Telefoonnummer088-4324492
Mobiel06-25086280

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 30.000,- per jaar
oppervlakte:
166 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (64), Soestdijk (gedeeltelijk) (32), De Bunt (27), Gote Haag (27), Hamershof (19), Beestenmarkt (10), Coninckstraat (10), Hof (10), Emiclaer (9), Chromiumweg (8)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Isselt (5), Vathorst (2), Calveen (1), De Horst (1), De Kronkels (1), De Wieken Zuid (1), Soestdijkse Grachten (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Arnhemsestraat 10 in Amersfoort.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Amersfoort? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Gote Haag te Amersfoort. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 166 m2 en ligt op Arnhemsestraat 10 in Amersfoort.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen