Winkel - Huur

Europaplein 79 1078GX Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 1.450,- per maand

Europaplein 79 1078GX Amsterdam
 

Winkel te huur aangeboden
op Europaplein 79 in Amsterdam

Winkel - Huur
45 m2 - 100 m2

Deze bedrijfsruimte (kantoor- of winkelruimte) wordt na een intern verbouwing gesplitst in 2 mooie doorzonunits van beiden ca. 50 m² V.V.O. , gelegen op de begane grond. Door de grote raampartijen aan de voorzijde en de openslaande deuren aan de tuinzijde is het een lichte, vriendelijke ruimte met prachtige doorzon.

Locatie & Bereikbaarheid:

De bedrijfsruimte aan Europaplein is gelegen in de wijk, de Rivierenbuurt. Deze wijk kenmerkt zich door ateliers, het trendy winkelaanbod, designbureaus, lokale ondernemers, cafés en restaurants. In de omgeving zijn onder andere de landelijke ketens Albert Heijn, Kruidvat, Etos en Blokker aanwezig.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed, het metro station RAI Amsterdam ligt op loopafstand alsmede ook de tramhalte (lijn 4, 12 en 25). Voor wat betreft de bus kunt u gebruik maken van GVB lijn 65. Ook ten opzichte van uitvalswegen (A2 en A10) is de ligging goed.

Verdeling oppervlakte:

Begane grond 79A circa 45 m2 voor € 1.450,- excl. BTW per maand

Begane grond 79B circa 55 m2 voor € 1.450,- excl. BTW per maand

Administratiekosten:

€ 300,- excl. BTW

Voorzieningen:

De ruimte wordt als zijnde casco verhuurd, met afgewerkt toilet en pantry-aansluiting.

Huurtermijn:

5 + 5 jaar.

Huurindexatie :

Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:

Een waarborgsom of bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten.

Huurovereenkomst:

Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Disclaimer:

Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze unit? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van het Europaplein 79 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van de unit inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1.450,- per maand
Totale oppervlakte:
100 m2
In units vanaf:
45 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Oude Pijp (76), Jordaan (56), Museumkwartier (45), Grachtengordel-West (38), Burgwallen-Nieuwe Zijde (35), Da Costabuurt (31), Van Lennepbuurt (31), Buikslotermeer (29), Landlust (29), Nieuwe Pijp (27)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (5), Zuiderhout (4), Bedrijvencentrum Osdorp (2), Buiksloterham / Papaverweg (2), Centrale Markthallen / Fca (2), De Sniep (2), Landlust (2), Achtersluispolder (1), Sloten-Slimmeweg (1), Sloterdijk Iii-Zuid (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Europaplein 79 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Scheldebuurt te Amsterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 100 m2 en ligt op Europaplein 79 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen