Winkel - Huur

Europaplein 87 1078GZ Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 2.150,- per maand

Europaplein 87 1078GZ Amsterdam
 

Winkel te huur aangeboden
op Europaplein 87 in Amsterdam

Winkel - Huur
100 m2

Deze bedrijfsruimte (kantoor- of winkelruimte) komt binnenkort na lange tijd vrij. Op dit moment betreft het 1 ruimte, onderverdeeld in diverse kamers. De ruimte zal worden verbouwd tot 1 grote ruimte (grotendeels open). Door de grote raampartijen aan de voorzijde en de openslaande deuren aan de tuinzijde (MET zeer grote en goed onderhouden tuin) is het een lichte, vriendelijke ruimte met prachtige doorzon.

Locatie & Bereikbaarheid:

De bedrijfsruimte aan Europaplein is gelegen in de wijk, de Rivierenbuurt. Deze wijk kenmerkt zich door ateliers, het trendy winkelaanbod, designbureaus, lokale ondernemers, cafés en restaurants. In de omgeving zijn onder andere de landelijke ketens Albert Heijn, Kruidvat, Etos en Blokker aanwezig.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed, het metro station RAI Amsterdam ligt op loopafstand alsmede ook de tramhalte (lijn 4, 12 en 25). Voor wat betreft de bus kunt u gebruik maken van GVB lijn 65. Ook ten opzichte van uitvalswegen (A2 en A10) is de ligging goed.

Verdeling oppervlakte:

Circa 100 m2.

Huurprijs:

Het object kan in zijn geheel gehuurd worden, huurprijs € 2.150,- excl. BTW per maand.

De ruimte is ook in 2 units op te splitsen waarbij we per ruimte van circa 50m2 verhuren voor € 1.475,- excl. BTW per maand.

Voorzieningen:

De ruimte wordt als zijnde casco verhuurd, met afgewerkt toilet en pantry-aansluiting.

Huurtermijn:

5 + 5 jaar.

Huurindexatie :

Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:

Een waarborgsom of bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten.

Huurovereenkomst:

Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Overige specificaties

Administratiekosten: € 300,- excl. BTW

Beschikbaar vanaf: Begin 2021

Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl

Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)

Indexering: Jaarlijks conform ROZ

Disclaimer:

Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 2.150,- per maand
oppervlakte:
100 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Oude Pijp (76), Jordaan (56), Museumkwartier (45), Grachtengordel-West (38), Burgwallen-Nieuwe Zijde (35), Da Costabuurt (31), Van Lennepbuurt (31), Buikslotermeer (29), Landlust (29), Nieuwe Pijp (27)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (5), Zuiderhout (4), Bedrijvencentrum Osdorp (2), Buiksloterham / Papaverweg (2), Centrale Markthallen / Fca (2), De Sniep (2), Landlust (2), Achtersluispolder (1), Sloten-Slimmeweg (1), Sloterdijk Iii-Zuid (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Europaplein 87 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Scheldebuurt te Amsterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 100 m2 en ligt op Europaplein 87 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen