Winkel - Huur

Ferdinand Bolstraat 54 1072LL Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 6.000,- per maand

Ferdinand Bolstraat 54 1072LL Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Ferdinand Bolstraat 54 in Amsterdam

Winkel - Huur
180 m2

Het prachtige, lichte en geheel gerenoveerde HOEKPAND is gelegen op de hoek van Ferdinand Bolstraat en Saenredamstraat, een TOPLOCATIE in de drukke Pijp en langs het drukke deel van de Ferdinand Bolstraat tussen het Marie-Heinekenplein en de Albert Cuypmarkt. Op nog geen 120 meter bevindt zich het “Station De Pijp”, een van de metrostations van metrolijn 52, ook wel de Noord/Zuidlijn genoemd. Door de komst van dit metrostation is de Ferdinand Bolstraat een belangrijke looproute geworden voor bewoners en bezoekers van de hele Pijp. Men verwacht dat het station per dag ongeveer 18.000 in- en uitstappende reizigers krijgt te verwerken.

Het pand zelf wordt op dit moment geheel gerenoveerd. Er heeft funderingsherstel plaatsgevonden waarbij direct een prachtige kelderruimte gerealiseerd is en een geheel nieuwe pui voor een luxe uitstraling.

Verdeling oppervlakte:
Begane grond circa 80,51 m2 v.v.o.
Kelder circa 66,64 m2 v.v.o. (hoogte circa 2,60 meter)

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Ferdinand Bolstraat 54 in Amsterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Voorzieningen:
De ruimte wordt als zijnde casco verhuurd.

Voorzieningen door verhuurd:
– Nieuwe facade en pui met een borstwering van grijs natuursteen
– Nutsvoorzieningen en ISRA punt tot en met meterkast
– Houten trap naar kelderruimte
– Toiletruimte met sanitaire voorzieningen en afgewerkt met tegels
– Pantry met spoelbak, vaatwasser en tafelmodel koelkast
– Vlakke zand-cementvloer in kelderruimte, begane grondvloer wordt in hout uitgevoerd zonder afwerking
– Gestucte wanden sausklaar
– Brandvertragend en gestuct plafond tussen winkel en woning eerste etage

Huurtprijs:
€ 6.000,- excl. BW per maand

Huurtermijn:
5 + 5 jaar.

Type: Kantoorruimte Winkelruimte Gemengd

Huurindexatie :
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom of bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten.

Huurovereenkomst:
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Disclaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Ferdinand Bolstraat 54 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het winkelpand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 6.000,- per maand
oppervlakte:
180 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Oude Pijp (76), Jordaan (57), Museumkwartier (43), Grachtengordel-West (39), Burgwallen-Nieuwe Zijde (36), Da Costabuurt (31), Van Lennepbuurt (31), Buikslotermeer (29), Landlust (29), Nieuwe Pijp (27)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Zuiderhout (16), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (5), Bedrijvencentrum Osdorp (2), Buiksloterham / Papaverweg (2), Centrale Markthallen / Fca (2), De Sniep (2), Landlust (2), Achtersluispolder (1), Sloten-Slimmeweg (1), Sloterdijk Iii-Zuid (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ferdinand Bolstraat 54 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Oude Pijp te Amsterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 180 m2 en ligt op Ferdinand Bolstraat 54 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen