Winkel - Huur

Haarlemmerdijk 127 1013KE Amsterdam

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 1.800,- per maand

Haarlemmerdijk 127 1013KE Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Haarlemmerdijk 127 in Amsterdam

Winkel - Huur
60 m2

Representatieve commerciële ruimte beschikbaar in de populaire en drukke winkelstraat Haarlemmerdijk in Amsterdam. Haarlemmerdijk en Haarlemmerstraat vormen samen in de Jordaan een drukke en levendige straat wat bekend staat om zijn grote diversiteit aan winkels, eet-, drink- en uitgaansgelegenheden.

Qua indeling en uitstraling biedt deze commerciële ruimte met name voor MKB-ondernemers uitstekende perspectieven!

De commerciële ruimte is prima bereikbaar middels diverse uitvalswegen. Ook middels openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend, op loopafstand bevinden zich meerder bus- en tramhaltes.

Algemeen

Commerciële ruimte: circa 40 m² BVO

Opslag ruimte: circa. 20 m² BVO

Frontbreedte: ca. 4 meter

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Haarlemmerdijk 127 in Amsterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Bij de commerciële ruimte zijn geen privé parkeerplaatsen aanwezig, in de nabije omgeving zijn volop parkeerplaatsen beschikbaar, de dichtstbijzijnde parkeergarage is dan ook op 2 minuten loopafstand.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan is er sprake van een centrum bestemming en is de locatie bestemd voor detailhandel, atelier en dienstverlenende bedrijven. Horeca is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

• Camerabeveiliging
• Deels stucwerkwanden
• Houten pui met dubbele beglazing
• Houten vloer
• Internet - en telefonieaansluitingen
• Pantry
• Spot verlichting
• Toiletruimte
• Wandradiatoren met CV

Inventaris

De commerciële unit zal niet casco, maar in de huidige staat opgeleverd worden. Zo kunt u direct beginnen met ondernemen.

De vertrekkende huurder verlangt een overnamesom van € 10.000,- te ontvangen voor het opleveringsniveau en voor de aanwezige inventaris. De inventaris bestaat onder andere uit de balie, wandrekken, tafel, banken, spotverlichting etc. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Huurcondities

Huurprijs: € 1.800,- per maand.

Servicekosten: € 125,- per maand.

Huurtermijn: In overleg. Het betreft een overname van de huidige huurovereenkomst of een nieuwe huurovereenkomst.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van twee maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Niet van toepassing.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Haarlemmerdijk 127 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het winkelpand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1.800,- per maand
oppervlakte:
60 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Oude Pijp (76), Jordaan (55), Museumkwartier (43), Grachtengordel-West (39), Burgwallen-Nieuwe Zijde (36), Da Costabuurt (31), Van Lennepbuurt (31), Landlust (29), Buikslotermeer (28), Nieuwe Pijp (27)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Zuiderhout (16), Bedrijvencentrum Osdorp (2), Buiksloterham / Papaverweg (2), Centrale Markthallen / Fca (2), De Sniep (2), Landlust (2), Achtersluispolder (1), Sloten-Slimmeweg (1), Sloterdijk Iii-Zuid (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Haarlemmerdijk 127 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Haarlemmerbuurt te Amsterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 60 m2 en ligt op Haarlemmerdijk 127 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen