Winkel - Huur

Hagedoornweg 60 1031BT Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 1.750,- per maand

Hagedoornweg 60 1031BT Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Hagedoornweg 60 in Amsterdam

Winkel - Huur
60 m2

WINKELRUIMTE OP ZEER AANTREKKELIJKE LOCATIE IN DE VAN DER PEKBUURT, IN AMSTERDAM NOORD! GELEGEN OP KORTE LOOPAFSTAND VAN DE PONT EN METROSTATION NOORDERPARK, OM DE HOEK VAN HET RECENT OPGELEVERDE WINKELCENTRUM MOSVELD!

Het karakteristieke pand, met typische bouw uit de jaren '30 is gelegen aan de Hagedoornweg en heeft een zeer representatieve uitstraling. Het geheel is recentelijk gerenoveerd en opgeleverd met strakke wanden, egale ondervloer, pantry en neutraal sanitair.

Indeling:
Het betreft Ca. 60 m2 winkelruimte. Front ca. 3.50 m1. Recent gerenoveerd, casco oplevering inclusief brandmelders, nieuwe CV-ketel, separate pantry en toilet met sanitair.

Omgeving:
Gelegen aan een gezellig drukke straat in de Van der Pekbuurt. De wijk kenmerkt zich door veel laagbouw en groene hofjes. Aan het nabijgelegen ‘’Mosveld’’ vindt u diverse winkels zoals: Albert Heijn, DEEN supermarkt, drogisterijen, bakkers en delicatessenwinkels. In de nabij gelegen Van der Pekstraat wordt tevens drie keer per week een drukbezochte markt gehouden.

Bereikbaar:
Uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met eigen vervoer.
De veerpont richting Amsterdam vertrekt elke 4 minuten richting Amsterdam-Centrum en is binnen 5 minuten met de fiets te bereiken. Daarnaast is de winkel- en horecaruimte uitstekend bereikbaar via de S116 welke een direct aansluiting heeft met hoofdsnelweg A10. De recent geopende Noord/Zuidlijn heeft halte Noorderpark op 5 minuten loop afstand.

Bestemming
Winkelruimte.

Huurprijs:
€ 1.750,- per maand exclusief B.T.W.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten met NUTS-bedrijven.

Opleveringsniveau:
Incl. gestuukte wanden met betonnen/cement dekvloer.

Huurindexatie:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom ter grootte van één kwartaalbetaling.

B.T.W.:
Er is B.T.W. van toepassing.

Datum van oplevering:
In overleg, direct.

Huurovereenkomst:
Op basis van het meest recente ROZ-model

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Voor meer informatie:
123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1.750,- per maand
oppervlakte:
60 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Oude Pijp (76), Jordaan (55), Museumkwartier (43), Grachtengordel-West (39), Burgwallen-Nieuwe Zijde (36), Da Costabuurt (31), Van Lennepbuurt (31), Landlust (29), Buikslotermeer (28), Nieuwe Pijp (27)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Zuiderhout (16), Bedrijvencentrum Osdorp (2), Buiksloterham / Papaverweg (2), Centrale Markthallen / Fca (2), De Sniep (2), Landlust (2), Achtersluispolder (1), Sloten-Slimmeweg (1), Sloterdijk Iii-Zuid (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Hagedoornweg 60 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Volewijck te Amsterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 60 m2 en ligt op Hagedoornweg 60 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen