Winkel - Huur

Nieuwe Spiegelstraat 3 1017DB Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 2.950,- per maand

Nieuwe Spiegelstraat 3 1017DB Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Nieuwe Spiegelstraat 3 in Amsterdam

Winkel - Huur
99 m2

Authentieke winkel in de landelijk bekende Nieuwe Spiegelstraat in het hartje van Amsterdam, gesitueerd in het als mediterrane gaanderij vormgegeven complex Spiegelhof.

De Nieuwe Spiegelstraat trekt al bijna honderd jaar een gemêleerd cultureel geïnteresseerd publiek, waar de vele musea in de buurt uiteraard aan bijdragen.

Indeling
Ruime inkijk van buitenaf over de volle breedte van ca. 9,2 meter, door grote glazen ramen van 2 cm dik gepantserd glas. Het ca. 3.40 m. hoge interieur wordt gedomineerd door een L-vormige entresol, bereikbaar via een ruime en uitnodigende centrale trap. De ruimte is voorzien van airco.

Via de entresol (oppervlakte ca. 9 x 1,10 en 4 x 1.80 m.) bereikt u een intiem kantoor van ca. 5 x 3 m. De toegang daarvan bestaat uit een dubbele deur met glazen ruitjes, waardoor het contact met de winkelruimte zelf behouden blijft, voorts is er een toilet en een pantry.

Door twee hangende vitrines, beide van 1 x 4 m. en toegankelijk via de entresol krijgt de hoogte van de ruimte extra cachet. Ook de solide eikenhouten vloer, zowel op de begane grond als op de entresol en doorlopend in het kantoor, draagt hieraan bij.

Op de begane grond bevindt zich, onder de entresol, een grote opslagruimte. Deze is toegankelijk via een als wand gecamoufleerde deur van 2,30 m. breed. De opslagruimte heeft een hoogte van ca. 1,50 m. en beslaat ca. 55 m2.

Locatie
De galerie is per openbaar vervoer zeer goed bereikbaar, met meerdere lijnen.

Bestemming
Op dit moment is de winkel in gebruik als galerie. De voorkeur van de verhuurder gaat uit naar een soortgelijke bestemming, maar cultuurgerelateerd kan ook wat ruimer genomen worden.

Condities
- De huur bedraagt € 35.400,- per jaar excl. btw. (jaarlijks geïndexeerd);
- Servicekosten 4.020,- per jaar excl. btw (behelst water, licht, centrale verwarming en reinigingsrechten);
- Overnamekosten voor interieur en goodwill €50.000,-.

Bijzonderheden
Google Maps geeft u door middel van een Google inside opname een inkijkje in de als galerie Lieve Hemel in gebruik zijnde ruimte. Maar let er wel op, de foto's zijn prachtig, maar de groothoeklens flatteert de grootte.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 2.950,- per maand
oppervlakte:
99 m2
Beschikbaar per:
2020-05-01
Bouwjaar:
1990

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Oude Pijp (76), Jordaan (57), Museumkwartier (43), Grachtengordel-West (39), Burgwallen-Nieuwe Zijde (36), Da Costabuurt (31), Van Lennepbuurt (31), Buikslotermeer (29), Landlust (29), Nieuwe Pijp (27)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Zuiderhout (16), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (5), Bedrijvencentrum Osdorp (2), Buiksloterham / Papaverweg (2), Centrale Markthallen / Fca (2), De Sniep (2), Landlust (2), Achtersluispolder (1), Sloten-Slimmeweg (1), Sloterdijk Iii-Zuid (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Nieuwe Spiegelstraat 3 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Grachtengordel-Zuid te Amsterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 99 m2 en ligt op Nieuwe Spiegelstraat 3 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen