Winkel - Huur

Roelof Hartstraat 11 1071VE Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 1.875,- per maand

Roelof Hartstraat 11 1071VE Amsterdam
 

Winkel te huur aangeboden
op Roelof Hartstraat 11 in Amsterdam

Winkel - Huur
61 m2

De Roelof Hartstraat verbindt de gezellige Pijp met “Duivelseiland” dat deel uitmaakt van het Museumkwartier. Dankzij de gunstige ligging om de hoek bij de Van Baerlestraat en de Beethovenstraat is dit een bijzonder geliefde buurt. Een goede ligging waar u kunt genieten van alle gemakken van het Amsterdamse leven. Om de hoek vindt u diverse gezellige winkels, openbaar vervoer en goede horeca gelegenheden.

Bestemming:
Enkelbestemming Gemengd-7: Detailhandel.

Huurprijs:
€ 22.500,- per jaar excl. BTW.

Bereikbaarheid:
Zowel per tram als bus goed bereikbaar door meerdere haltes in de nabije omgeving. Parkeren met de auto is mogelijk langs de openbare weg.

Verdeling oppervlakte:
– Begane grond circa 61 m2 VVO verdeeld in diverse ruimten, met pantry, badkamer en toiletruimte.

Opleveringsniveau:
In overleg.

Servicekosten:
In nader overleg.

Huurovereenkomst:
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Disclaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1.875,- per maand
oppervlakte:
61 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Oude Pijp (76), Jordaan (56), Museumkwartier (45), Grachtengordel-West (38), Burgwallen-Nieuwe Zijde (35), Da Costabuurt (31), Van Lennepbuurt (31), Buikslotermeer (29), Landlust (29), Nieuwe Pijp (27)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Zuiderhout (16), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (5), Bedrijvencentrum Osdorp (2), Buiksloterham / Papaverweg (2), Centrale Markthallen / Fca (2), De Sniep (2), Landlust (2), Achtersluispolder (1), Sloten-Slimmeweg (1), Sloterdijk Iii-Zuid (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Roelof Hartstraat 11 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Museumkwartier te Amsterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 61 m2 en ligt op Roelof Hartstraat 11 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen