Winkel - Huur

Tussen Meer 57 1068EZ Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 6.000,- per maand

Tussen Meer 57 1068EZ Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Tussen Meer 57 in Amsterdam

Winkel - Huur
210 m2

TE HUUR: CIRCA 210 M² WINKELRUIMTE MET CIRCA 150 m² KELDER, GUNSTIGE LIGGING AAN TUSSEN MEER IN HET WINKELCENTRUM AMSTERDAM NIEUW-WEST, NABIJ HET OSDORPPLEIN.

Het object:
Wij bieden deze centraal gelegen winkelruimte aan op Tussen Meer 57 in Amsterdam Nieuw-West te huur aan. Het betreft een goed onderhouden winkelpand met een oppervlakte van circa 210 m² en een frontbreedte van circa 15 meter. Het pand is direct gelegen aan een drukke weg in een gebied dat gekenmerkt wordt door een grote verscheidenheid aan winkels, restaurants en dienstverlening.
De ruimte beschikt over een achteruitgang, uitkomend op de Martini van Geffenstraat en uiteraard over een toilet en een pantry. De kelder van 150 m² groot heeft een hoogte van circa 2.30 meter.

Locatie/bereikbaarheid:
De winkelruimte bevindt zich in een regionaal winkelgebied en maakt onderdeel uit van het winkelcentrum Osdorpplein dat dagelijks vele bezoekers trekt. In de directe omgeving bevinden zich daarnaast diverse horecagelegenheden, drogisterijen, supermarkten en kledingwinkels. Iedere dinsdag is er tussen 09:00 en 17:00 markt op Tussen Meer. Deze markt trekt wekelijks vele bezoekers.

Rondom het Osdorpplein zijn de afgelopen jaren veel woningen gerealiseerd. Ook in 2019 en de nabije toekomst zal er veel woonruimte bij worden gebouwd. Tussen Meer ondervindt geen hinder van deze bouwwerkzaamheden, maar zal hier wel van profiteren. Het aantal klanten dat de winkelstraat bezoekt zal door het groeiende aantal bewoners de komende jaren alleen maar blijven toenemen!

De winkelruimte is uitstekend bereikbaar. Op een paar minuten loopafstand vindt u de bus- en tramhalte en in minder dan 10 minuten rijdt u met de auto via afslag S106 de A10 op.

Bestemming:
Op het winkelpand rust de enkelbestemming Centrum-1, daarmee bedoeld voor detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en cultuur en ontspanning.

Voor nadere toelichting verwijzen wij u naar Ruimtelijkeplannen.nl.

Het realiseren van horeca in de winkelruimte is niet toegestaan.

Huurprijs:
€ 6.000,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidstelling:
Er zal een bankgarantie of waarborgsom gelijk aan drie maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW worden gesteld.

Servicekosten:
€ 50,00 per maand exclusief BTW en een collectief voorschot op de verwarming.

Parkeren:
Op de openbare weg kan geparkeerd worden tegen een vast uurtarief van maandag tot en met zaterdag. Op zondag kan er gratis geparkeerd worden.

Oplevering:
Momenteel wordt de winkelruimte niet gebruikt. De ruimte zal "as is, where is" worden opgeleverd. De oplevering kan in overleg zo spoedig mogelijk plaatsvinden.

Huurtermijn:
Er zal een vijf jarig huurcontract worden afgesloten met aansluitend vijf optiejaren.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de verhuurder is vereist.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Neem dan contact op via 020-619 29 30 of per mail via info@123makelaar.nl.
123makelaar, uw bedrijfsmakelaar in Amsterdam en omstreken!

123makelaar heeft zich ingespannen om de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld of afwijken van eventuele toekomstige metingen, wordt dit uitdrukkelijk door (aspirant) huurder aanvaard. (Aspirant) huurder is/wordt voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren.
Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, uitdrukkelijk ook niet met betrekking tot eventuele aanpassing van de koopsom. Verhuurder en 123makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 6.000,- per maand
oppervlakte:
210 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Oude Pijp (75), Jordaan (55), Museumkwartier (43), Grachtengordel-West (39), Burgwallen-Nieuwe Zijde (36), Da Costabuurt (31), Van Lennepbuurt (31), Landlust (29), Nieuwe Pijp (27), Hoofddorp-Zuid (23)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Zuiderhout (16), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (5), Green Park Aalsmeer (3), Bedrijvencentrum Osdorp (2), Buiksloterham / Papaverweg (2), Centrale Markthallen / Fca (2), Landlust (2), Achtersluispolder (1), Sloten-Slimmeweg (1), Sloterdijk Iii-Zuid (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Tussen Meer 57 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Osdorp-Oost te Amsterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 210 m2 en ligt op Tussen Meer 57 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen