Winkel - Huur

Vrijheidslaan 100 1078PS Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 2.500,- per maand

Vrijheidslaan 100 1078PS Amsterdam
 

Winkel te huur aangeboden
op Vrijheidslaan 100 in Amsterdam

Winkel - Huur
113 m2

Winkel / kantoorruimte van circa 113,5 m² met tuin en schuur gelegen in de Rivierenbuurt in de nabijheid van alle winkel

Door de ideale ligging is het object zeer goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto.
Met tram 12 en 4 en bus 65 om de hoek kun je gemakkelijk richting het Amstel Station , Station RAI of Centraal Station.

Tevens alle aansluitingen beschikbaar vanuit de ring A-10.

BESTEMMING
Gemengd 2: detailhandel, consumentverzorgende dienstverlening, maatschappelijke dienstverlening en zakelijke dienstverlening

OPPERVLAKTE
113,5 M² verhuurbaar vloeroppervlakte met een gemeenschappelijke tuin van 52,5 m²

HUURPRIJS (Excl. BTW) :
€ 2.500,- per maand excl. BTW

SERVICEKOSTEN:
n.v.t.

ADMINISTRATIEKOSTEN:
€ 300,- excl. BTW

HUURTERMIJN:
5 + 5 jaar

OPLEVERING
in overleg

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE/WAARBORGSOM
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

OMZETBELASING
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde – tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

VOORBEHOUD
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van de verhuurder.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 2.500,- per maand
oppervlakte:
113 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Oude Pijp (76), Jordaan (56), Museumkwartier (45), Grachtengordel-West (38), Burgwallen-Nieuwe Zijde (35), Da Costabuurt (31), Van Lennepbuurt (31), Buikslotermeer (29), Landlust (29), Nieuwe Pijp (27)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (5), Zuiderhout (5), Bedrijvencentrum Osdorp (2), Buiksloterham / Papaverweg (2), Centrale Markthallen / Fca (2), De Sniep (2), Landlust (2), Achtersluispolder (1), Sloten-Slimmeweg (1), Sloterdijk Iii-Zuid (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Vrijheidslaan 100 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt IJselbuurt te Amsterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 113 m2 en ligt op Vrijheidslaan 100 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen