Winkel - Huur

Westerstraat 3 1015lt Amsterdam

Informatie aanvragen
    )
  • )

€ 1.900,- per maand

Westerstraat 3 1015lt Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Westerstraat 3 in Amsterdam

Winkel - Huur
40 m2
Winkelruimte aan drukke locatie in de Jordaan (Noordermarkt)
Altijd al gedroomd van een conceptstore in het hartje van de Jordaan met een fantastisch uitzicht dan is dit je kans. Wij bieden dit object op korte termijn aan ter overname.
Deze winkelruimte heeft een unieke locatie en is gelegen aan zowel de Westerstraat, de Prinsengracht en de Noordermarkt. Iedere maandag is er de ‘authentieke’ markt en op zaterdag de biologische markt welke zowel de lokale bezoeker als de toerist aantrekt.
De Westerstraat heeft een divers winkelaanbod met een AH, Jumbo, Etos, boekwinkel, natuurwinkel en vele horecazaken (Winkel 43, Boca’s, SLA, etc.).
Parkeren is nog volop mogelijk in de directe omgeving en ook met het openbaar vervoer zijn er voldoende verbindingen.
Object
De winkelruimte is gelegen op begane grond, voorzien van een toilet, goed onderhouden en in 2016 volledig opgeknapt. Er is een groot raam over de volledige breedte welke veel daglicht geeft. Er zijn op maat gemaakte stalen moderne stellingen, een houtenparketvloer, bar met marmerlook gemaakt van keralit welke intensief gebruikt kan worden, CV ketel 2015, etc.
Huidige ondernemers exploiteren een koffiewinkel met veel vaste gasten.
Kenmerken
• Oppervlakte +/- 40m2
• € 1.900,- per maand excl. Btw
• Geen servicekosten
• € 39.500,- goodwill
• Overname inventaris in overleg
Huidige inventaris welke overgenomen kan worden zijn een La Marzocco koffiemachine (2018), Koffiemalers Mahlkonig, Koffiebrander, Vaatwasser Hobart, CCV pinautomaat, kassasysteem Untill, etc.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1.900,- per maand
oppervlakte:
40 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Oude Pijp (75), Jordaan (57), Museumkwartier (43), Grachtengordel-West (39), Burgwallen-Nieuwe Zijde (36), Da Costabuurt (31), Van Lennepbuurt (31), Buikslotermeer (29), Landlust (29), Nieuwe Pijp (27)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Zuiderhout (16), Bedrijvencentrum Osdorp (2), Buiksloterham / Papaverweg (2), Centrale Markthallen / Fca (2), De Sniep (2), Landlust (2), Achtersluispolder (1), Sloten-Slimmeweg (1), Sloterdijk Iii-Zuid (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Westerstraat 3 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Jordaan te Amsterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 40 m2 en ligt op Westerstraat 3 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen