Winkel - Huur

Asselsestraat 102 c 7311ER Apeldoorn

Informatie aanvragen

€ 197 per m² per jaar

Asselsestraat 102 c 7311ER Apeldoorn
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Asselsestraat 102 c in Apeldoorn

Winkel - Huur
76 m2

Zoekt u een winkel te huur in Apeldoorn? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Brinkhorst te Apeldoorn. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 76 m2 en ligt op Asselsestraat 102 c in Apeldoorn.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 197 per m² per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Asselsestraat 102 c in Apeldoorn te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 197 per m² per jaar
oppervlakte:
76 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Binnenstad (132), Verspreide huizen Vaassen (22), Brinkhorst (15), Orden (9), De Haven (8), Vogelkwartier (8), Componistenkwartier (5), Matengaarde (5), Sluisoord (4), Verspreide huizen Twello-Zuid (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Herstructurering Bedrijventerrein Nijverheid (3), Kayersmolen Noord (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Asselsestraat 102 c in Apeldoorn.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen