Winkel - Huur

Kerkstraat 11A 4854CC Bavel

Informatie aanvragen

€ 17.000,- per jaar

Kerkstraat 11A 4854CC Bavel
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Kerkstraat 11A in Bavel

Winkel - Huur
135 m2

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
De commerciële ruimte is gelegen aan de doorgaande straat in het kerkdorp Bavel. De Kerkstraat wordt gekenmerkt door woonbebouwing, afgewisseld met enkele commerciële ruimten, variërend van detailhandel speciaalzaken tot horeca en dienstverlenende invullingen.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De Kerkstraat is gunstig gelegen ten opzichte van de zuidelijke rondweg van Breda en de A59, waardoor de A16 (Antwerpen/Breda/Rotterdam) en de A27 (Breda/Utrecht) te alle tijden goed te bereiken zijn.

Parkeren
Vóór de winkel is er ruimte voor ca. 4 auto’s. Deze plaatsen horen niet tot het gehuurde, eigenaar kan hier ook gebruik van maken.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Commerciële ruimte van ca. 135 m². De winkel heeft een vloeroppervlakte van ca. 90 m². De achtergelegen ruimte bestaat uit een magazijn (25 m²), keuken en toilet (20 m²). De ruimte kent een aantrekkelijk front van ca. 9 meter.

Het pand is vroeger gebruikt als winkelruimte door de eigenaar van het pand, die er tot op heden achter woont.

Opleveringsniveau
Het pand wordt u aangeboden in de huidige staat, onder meer voorzien van een tegelvloer, een systeemplafond en een eenvoudig keukenblokje, in de opkamer.

Digitale bereikbaarheid
Het pand is voorzien van een reguliere KPN-aansluiting.

Bestemmingsplan
In het van kracht zijnde bestemmingsplan “Bavel” kent het pand de bestemming “wonen” met als functieaanduiding “gemengd”. Deze functieaanduiding geeft aan dat het pand naast woonhuis ook gebruikt mag worden voor dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, kantoren met een bruto vloeroppervlak van maximaal 200 m² en bedrijven in de milieucategorieën 1 en 2. Detailhandel en horeca is niet toegestaan.

Energielabel
Er is geen energielabel aanwezig.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
€ 17.000,-- per jaar, er is geen BTW van toepassing.

Servicekosten
€ 350,-- per maand, te vermeerderen met BTW t.b.v. met name het gebruik van elektra en gas.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg met een minimum van 2 jaar.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie groot drie maanden huur + servicekosten.

BTW
Er is geen BTW van toepassing.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 17.000,- per jaar
oppervlakte:
135 m2
Bouwjaar:
1930
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (50), City (89), Chasse (53), Zandberg (26), Verspreide huizen Rijen (21), Prinsenbeek (16), Ginneken (15), Fellenoord (13), Valkenberg (13), Brabantpark (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Oosterheide (3), Emer Zuid (2), Ettensebaan (2), Krogten Noord (2), Tichelrijt I (2), Antiloopstraat (1), Belcrum (1), De Wijsterd (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kerkstraat 11A in Bavel.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Bavel? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Bavel te Bavel. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 135 m2 en ligt op Kerkstraat 11A in Bavel.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen