Winkel - Huur

Parallelweg 45 1948NK Beverwijk

Informatie aanvragen

Huurprijs op aanvraag

Parallelweg 45 1948NK Beverwijk
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Parallelweg 45 in Beverwijk

Winkel - Huur
1200 m2

Zoekt u een winkel te huur in Beverwijk? We bieden u nu een unieke winkel aan op industrieterrein De Pijp in de buurt De Pijp te Beverwijk. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1200 m2 en ligt op Parallelweg 45 in Beverwijk.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: Huurprijs op aanvraag

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Parallelweg 45 in Beverwijk te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
Huurprijs op aanvraag
oppervlakte:
1.200 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Transvaalbuurt (43), Meerplein (41), Centrum (21), Centrum-Noord (25), Wormerveer Noord (23), Koningstraat (22), Stadhuisbuurt (18), Zuiderhoofdbuurt (16), Bloemendaal (11), De Pijp (10)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: De Pijp (10), Broekerwerf (3), Noorderveld (3), Terrein(en) Zeehaven Ijmuiden Nv (3), Bedrijfsterrein Noord (1), Hofland Ii (1), Krommenierpad (1), Zuideinde / Plein 13 / Dubbele Buurt (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Parallelweg 45 in Beverwijk.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen