Winkel - Huur

Ginnekenstraat 78 4811JJ Breda

Informatie aanvragen

€ 72.000,- per jaar

Ginnekenstraat 78 4811JJ Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Ginnekenstraat 78 in Breda

Winkel - Huur
290 m2

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Een aantrekkelijk winkelpand te huur, groot begane grond ca. 190 m² en ca. 100 m² magazijnruimte op de verdieping.

De Ginnekenstraat is een van de bekende toplocaties in het kernwinkelgebied van Breda. De zuidzijde van de Ginnekenstraat “scharniert” aan het bekend horecaplein, het Van Coothplein. Op onderhavige A-locatie, de as Ginnekenstraat/Eindstraat, bevinden zich overwegend (inter)nationale retailketens, waaronder Hans Anders, Zeeman, Hema, C&A e.d.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De Ginnekenstraat is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer binnen het singelgebied.

Parkeren
Het kernwinkelgebied kent op loopafstand een aantal parkeergarages en terreinen, waaronder de Mols-parking, de Concordiagarage, Q-parking en de Nieuwe Ginnekenstraat.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
De propositie bestaat uit ca. 190 m² vloeroppervlakte inclusief secundaire ruimten en ca. 100 m² magazijnruimte op de eerste verdieping.

De frontbreedte bedraagt ca. 5.80 m.

Opleveringsniveau
Uitgangspunt is de oplevering in zgn. casco-staat. Huurder verkrijgt “om niet” het gebruik van de bestaande vaste inrichtingen, installaties en voorzieningen. Het voornoemde zonder vervangings- en onderhoudsverplichting door verhuurder. Het winkelobject verkeert thans in een goede representatieve staat.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
€ 72.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Nader te bepalen bedrag ten behoeve van het energieverbruik van de niet bij het winkelpand behorende bovenwoning met zelfstandige opgang.

Huurtermijn
Huurperiode 5 jaar + 5 optiejaren.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Waarborgsom groot drie maanden huur + servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 72.000,- per jaar
oppervlakte:
290 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (50), City (89), Chasse (53), Zandberg (26), Grauwe Polder 1 (20), Verspreide huizen Rijen (20), Prinsenbeek (16), Ginneken (15), Fellenoord (13), Valkenberg (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Oosterheide (3), Emer Zuid (2), Ettensebaan (2), Krogten Noord (2), Antiloopstraat (1), Belcrum (1), De Wijsterd (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ginnekenstraat 78 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Breda? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Chasse te Breda. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 290 m2 en ligt op Ginnekenstraat 78 in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen