Winkel - Huur

Gelderstraat 36 a 5081AC Hilvarenbeek

Informatie aanvragen

€ 68 per m² per jaar

Gelderstraat 36 a 5081AC Hilvarenbeek
 

Winkel te huur aangeboden
op Gelderstraat 36 a in Hilvarenbeek

Winkel - Huur
403 m2

Zoekt u een winkel te huur in Hilvarenbeek? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Hilvarenbeek te Hilvarenbeek. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 403 m2 en ligt op Gelderstraat 36 a in Hilvarenbeek.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 68 per m² per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Gelderstraat 36 a in Hilvarenbeek te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 68 per m² per jaar
oppervlakte:
403 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (110), Korvel (19), Besterd (16), Verspreide huizen Goirle (16), Hilvarenbeek (9), Goirle-Centrum (7), Industriestrook Lovense-Kanaaldijk (6), Verspreide huizen Hilvarenbeek (6), Groenewoud (5), Hagelkruis (5)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Kanaalzone (6), Bedrijvenpark Willem Ii (2), De Sonman Uitbr. (1), Leyendael (1), Tijvoort (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Gelderstraat 36 a in Hilvarenbeek.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen