Winkel - Huur

Kerkstraat 49 1211CL Hilversum

Informatie aanvragen

€ 130,- per m² / jaar

Kerkstraat 49 1211CL Hilversum
 

Winkel te huur aangeboden
op Kerkstraat 49 in Hilversum

Winkel - Huur
2209 m2

Algemeen
De gemeente Hilversum is met circa 85.000 inwoners de grootste gemeente in de regio Gooi en Vechtstreek. Door zijn omvang en centrale ligging in het gebied vervult Hilversum een regionale functie. Daarnaast is Hilversum de mediastad van Nederland. De bereikbaarheid van Hilversum met het OV is uitstekend. Vanuit meerdere invalswegen is Hilversum ook met de auto goed te vinden en vanaf de centrumring staat de route naar de vijf parkeergarages in het hart van Hilversum goed aangegeven.

Object
Het object bevindt zich aan de Kerkstraat en is gerenoveerd en gemoderniseerd en gelegen op de eerste verdieping.
De winkelruimte is gesitueerd op de Kerkstraat en is bereikbaar via een eigen entree aan de Kerkstraat, middels een
roltrap alsmede de centrale entree aan de Zeedijk.

Diverse landelijke filiaalbedrijven en lokale speciaalzaken die je in de Kerkstraat tegenkomt zijn onder andere C&A, WE, Strego, Lucardi, Steppin’Out, Hunkemöller, Etos, JD, Rituals en Douglas. Aan de Zeedijk komen we tegen de
Sport 2000, Nelson, Jysk, Bristol en de Action. C&A en Bristol bevinden zich in hetzelfde pand als de te huur aangeboden winkelruimte.

Vloeroppervlak
Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
- begane grond Kerkstraat circa 76 m²
- 1ste verdieping Kerkstraat circa 2.133 m².

Opleveringsniveau
De winkel is voorzien van:
-winkelpui;
-basis elektra;
-basissprinklernet.

Parkeergelegenheid
Er is een parkeerdek op het dak welke te bereiken is via de parkeergarages van het Hilvertshof. Nabijgelegen andere parkeergarages zijn Gooische Brink en City Parking en bevinden zich op korte loopafstand.

Aanvangshuurprijs
De huurprijs bedraagt € 130,- per m² per jaar, exclusief BTW.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per kwartaal vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
De verhuurder hanteert een voorschot servicekosten voor water, elektra en algemene voorzieningen. Deze worden op aanvraag verstrekt.

Huurtermijn
10 jaar, met aansluitende (optie)periode van 5 jaar en daarna een verlenging van telkens 5 jaar, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden.
Afwijkende huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting inclusief de servicekosten en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis
van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
Standaard van verhuurder, gebaseerd op het model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, met bijbehorende Algemene Bepalingen, zoals vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 15 augustus 2008.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Hilversum geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik voor detailhandel.

Energielabel
Het object heeft energielabel C.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

 

Contact

BedrijfsnaamCastanea Bedrijfsmakelaars B.V.
VestigingHilversum
ContactpersoonStephen Heinlein
E-mailadres[email protected]
Telefoonnummer035-6460050

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 130,- per m² / jaar
oppervlakte:
2.209 m2
Bouwjaar:
1930

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: 0 (196), Centrum (29), Laren-Dorpskern (19), De Noord (15), Brink (14), Bloemenkwartier Zuid (6), Bloemenkwartier Noord (4), Soestdijk (gedeeltelijk) (4), Bovenmaat West (3), Havenstraatbuurt (3), Verbindingslaan (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Gooimeer Zuid (1), Noordschil (1), Soestdijkse Grachten (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kerkstraat 49 in Hilversum.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Hilversum? We bieden u nu een unieke winkel aan te Hilversum. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 2209 m2 en ligt op Kerkstraat 49 in Hilversum.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen