Winkel - Huur

Akerstraat 41 6466HB Kerkrade

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 750,- per maand

Akerstraat 41 6466HB Kerkrade
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Akerstraat 41 in Kerkrade

Winkel - Huur
71 m2

Courante winkelruimte aan Carboonplein Kerkrade

Hét winkelhart van Spekholzerheide
Leuke complete winkelunit, per direct beschikbaar

OBJECT
In de Kerkraadse wijk Spekholzerheide pal tegenover het Carboonplein mogen wij u deze fraaie winkelunit te huur aanbieden. Het betreft een recent gerenoveerd winkelobject van circa 71 m². Zo zijn de wanden en plafond strak afgewerkt en wc en keukenblok recent vernieuwd. Met zijn karakteristieke gevel en eigentijdse uitstraling betreft het een unit met tal van mogelijkheden.

LIGGING
De winkelruimte ligt aan de Akerstraat ter hoogte van het Carboonplein. Het betrefet een van de meest complete en populaire winkelcentrum van regio kerkrade. Aan het plein bevinden zich bekende winkelformules zoals Jan Linders, Jumbo, Aldi, Primera, Hendriks Bloemen en Ritt.

De bereikbaarheid van het object is zeer goed te noemen. Zo kenmerkt de ligging zich door een gunstige ontsluiting richting autosnelweg A76 en de autowegen N281 en N300 (Buitenring). Hierdoor liggen plaatsen als Heerlen, Landgraaf en Aken binnen handbereik.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Winkelruimte circa 58 m²
Begane grond Kantoor-/opslagruimte/pantry/toilet circa 13 m²
TOTAAL circa 71 m²

PARKEREN
Aan het Carboonplein is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig (blauwe schijf).

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘Kerkrade West I’, vastgesteld op 12 april 2012 met als bestemming ‘Centrum’. Huurder dient zelf bij de gemeente Kerkrade te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
€ 9.000,- per jaar te vermeerderen met btw. (€ 750,- per maand exclusief BTW)

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 750,- per maand
oppervlakte:
71 m2
Bouwjaar:
1919

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Heerlen-Centrum (87), Kerkrade-Centrum (14), Heerlerheide Kom (11), Heerlerbaan-Oost (8), Spekholzerheide (8), Vaals (8), Verspreide huizen (5), Oud Nieuwenhagen (7), Schaesberg Centrum (6), De Streep (5)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Rodaboulevard Ii (sd) (3), Bedrijvenstrook Heerlerbaan (sd) (1), Emma (brunssum) (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Akerstraat 41 in Kerkrade.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Kerkrade? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Spekholzerheide te Kerkrade. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 71 m2 en ligt op Akerstraat 41 in Kerkrade.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen