Winkel - Huur

SUN-plein 31 6373LH Landgraaf

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 9.600,- per jaar

SUN-plein 31 6373LH Landgraaf
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op SUN-plein 31 in Landgraaf

Winkel - Huur
85 m2

REPRESENTATIEVE COMMERCIËLE RUIMTE
- OP EEN UITSTEKENDE ZICHTLOCATIE GELEGEN
- KEURIG AFWERKNIVEAU
- PARKEERTERREIN DIRECT VOOR DE DEUR

OBJECT
Op een prominente zichtlocatie, grenzend aan een parkeerterrein mogen wij u deze courante winkelruimte/kantoorruimte aanbieden. Het object meet ruim 85 m² en beschikt over een royale bergkelder. Het geheel is voorzien van een hoogwaardig compleet afwerkniveau met onder meer nette plafond-, wand- en vloerafwerking, verwarming, pantry en toilet.

LIGGING
Onderhavig object is gelegen aan het SUN-plein te Landgraaf-Nieuwenhagen. Kenmerkend is de bijzondere mix van detailhandel, horeca en dienstverlening. Verder bevindt zich hier een multidisciplinair medisch centrum, dierenkliniek, cafetaria en de harmoniezaal.
De bereikbaarheid van het object is goed te noemen, op slechts 500 meter afstand bevindt zich de op- en afrit naar de Buitenring Parkstad Limburg (N300), welke een razendsnelle verbinding vormt met Brunssum en Kerkrade. Verder is er een bushalte gesitueerd op circa 400 meter afstand.

PARKSTAD
Landgraaf met circa 37.000 inwoners is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze dynamische regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. In zijn totaliteit betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend internationaal verzorgingsgebied. Zowel de lokale markt als Duitse consumenten en toeristen weten de weg naar Landgraaf te vinden.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Kantoor-/winkelruimte circa 85 m²
TOTAAL circa 85 m²

PARKEREN
De unit is gelegen aan het SUN-plein, dit plein is ingericht met parkeerplaatsen. Er is dan ook voldoende gratis parkeerruimte voorhanden.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Nieuwenhagen Lichtenberg', vastgesteld op 27 juni 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Gemengd'. Huurder dient zelf bij de gemeente Landgraaf te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
€ 9.600,- per jaar, te vermeerderen met BTW

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 9.600,- per jaar
oppervlakte:
85 m2
Bouwjaar:
1961

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Heerlen-Centrum (88), Hoensbroek-Centrum (21), Centrum (15), De Dem en omgeving (15), Kerkrade-Centrum (14), Heerlerheide Kom (11), Verspreide huizen (5), Heerlerbaan-Oost (8), Spekholzerheide (8), Oud Nieuwenhagen (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Rodaboulevard Ii (sd) (3), Bedrijvenstrook Heerlerbaan (sd) (1), Emma (brunssum) (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van SUN-plein 31 in Landgraaf.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Landgraaf? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Oud Nieuwenhagen te Landgraaf. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 85 m2 en ligt op SUN-plein 31 in Landgraaf.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen