Winkel - Huur

Nijverheidsweg 1 3606AH Maarssen

Informatie aanvragen

€ 120,- per m² / jaar

Nijverheidsweg 1 3606AH Maarssen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Nijverheidsweg 1 in Maarssen

Winkel - Huur
713 m2

TE HUUR: 713m2 gemoderniseerde winkelruimte

De gemoderniseerde winkelruimte is centraal gelegen op het bedrijventerrein Maarssenbroek, aan de Nijverheidsweg 1 te Maarssen. In de nabije omgeving zijn diverse bedrijven gevestigd zoals Warmteservice, Gamma, Praxis, Ceva Logistics Netherlands, Lidl, Boni en Andy’s Dierensuper.

Door het vele glas in de gevels is er veel natuurlijke lichtinval en zijn er volop etalagemogelijkheden. Verder laat de vrije hoogte van ca. 7 meter het toe een verdiepingsvloer te plaatsen. Ten behoeve van het laden en lossen is er in de zijgevel een overheaddeur geplaatst met een inrijhoogte van ca. 3,8 meter en een breedte van ca. 5 meter.

Bestemming:
De bestemming van de winkelruimte betreft volumineuze detailhandel.

Bereikbaarheid:

Per auto:
De winkel ligt direct aan de Zuilense Ring (N230). Dit is de Ring Utrecht - Noord die de Rijksweg A2 (Amsterdam - Maastricht verbindt met de Rijksweg A 27 (Almere – Breda). Op ongeveer 1 kilometer afstand ligt de afrit 6 van de Rijksweg A2. Slechts drie afslagen verder ligt Amsterdam.

Per openbaar vervoer:
In de directe omgeving zijn diverse busverbindingen aanwezig richting Utrecht en NS Station Maarssen. Het NS Station Maarssen bevindt zich op 5 autominuten en 10 fietsminuten van de Industrieweg.

Parkeermogelijkheden:
Rondom de winkel is voldoende parkeergelegenheid.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt casco opgeleverd.

Huurprijzen:
De huurprijs bedraagt € 120,- perm2/jaar.

Service en dienstverlening:
Verhuurder wenst te opteren voor een huurovereenkomst op basis van Tripplenet. Huurder is hier zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van de installaties alsmede reparaties en vervangingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Werknemers Laag (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
5 jaar + aansluitend een mogelijkheid tot verlenging met 5 jaar. (afwijkende huurperiode bespreekbaar)

Huurbetaling:
De betaling van de huur, servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting vindt maandelijks of per elke 3 maanden bij vooruitbetaling (per automatische incasso) plaats.

Bankgarantie/waarborgsom:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst en voor oplevering van het gehuurde zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting. Een bankgarantie dient te zijn afgegeven door een erkende Nederlandse bankinstelling.

Aanvaarding
Het object is per direct beschikbaar.

Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Kadastrale gegevens
Gemeente Maarssen
Sectie A
Nummer 3842

Benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact op met De Raad Makelaars via 071-4051500 voor een geheel vrijblijvende afspraak op locatie.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 120,- per m² / jaar
oppervlakte:
713 m2
Bouwjaar:
2019
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Lange Elisabethstraat (55), Domplein (48), Buiten Wittevrouwen (23), 2e Daalsebuurt en omgeving (21), Zamenhofdreef en omgeving (21), Elegantierstraat (17), Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving (11), Nieuw-Maarsseveen (10), Springweg en omgeving Geertebuurt (10), Vechtzoom-zuid (10)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Nieuw Overvecht (2), Maarssenbroek (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Nijverheidsweg 1 in Maarssen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Maarssen? We bieden u nu een unieke winkel aan op industrieterrein Maarssenbroek in de buurt Bloemstede en Boomstede te Maarssen. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 713 m2 en ligt op Nijverheidsweg 1 in Maarssen.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen