Winkel - Huur

Marktstraat 27 1411CZ Naarden

Informatie aanvragen
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 1.250,- per maand

Marktstraat 27 1411CZ Naarden
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Marktstraat 27 in Naarden

Winkel - Huur
76 m2

Algemeen:
Naarden is de oudste stad van het Gooi. Door haar strategische, maar ook in het verleden kwetsbare ligging, kent Naarden een rijke en bijzondere historie. Naarden heeft één van de best bewaarde en meest oorspronkelijke verdedigingswerken ter wereld. Dankzij uitgebreide restauraties is het oorspronkelijke karakter behouden gebleven. Naarden heeft ca. 17.000 inwoners. De Vesting kenmerkt zich door exclusiviteit (royaal aanbod van antiek), design (Jan des Bouvrie, Het Arsenaal e.a.), historie en ontspanning (horeca, musea). Door de juiste mix aan historie, horeca en detailhandel trekt Naarden-Vesting veel passanten vanuit het hele land. Het straatmeubilair in de Marktstraat is thans met hoogwaardige materialen gerenoveerd passend bij de chique uitstraling van Naarden-Vesting.

Object:
Op uitmuntende winkellocatie in het hart van Naarden-Vesting gelegen winkelpand met binnenplaats. De winkel heeft een vloeroppervlak van circa 76 m² waarvan ca. 65 m² verkoopoppervlak. Tevens beschikt de winkel over een patiotuin welke bereikbaar is door twee openslaande deuren waardoor de winkel aan de achterzijde over daglicht beschikt en deze binnentuin een extra presentatie-mogelijkheid biedt. Bevoorrading via de achterzijde is mogelijk.

Parkeergelegenheid:
In de directe omgeving alsmede direct voor de winkel zijn voldoende parkeerfaciliteiten aanwezig.

Opleveringsniveau:
De winkel wordt casco opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
- pantry;
- toilet;
- c.v. met radiatoren;
- gepleisterde wand en plafond afwerking;
- huidige vloerafwerking (hout);
- basis elektrische installatie;
- gedeelde entree met de bovenwoning.

Aanvangshuurprijs:
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.250,- per maand, exclusief BTW.

Servicekosten:
Huurder dient zelf contracten af te sluiten inzake de levering van gas, water en elektra met de desbetreffende nutsbedrijven. Huurder ontvangt een (voorschot) bijdrage van € 100,- per maand voor de levering van gas, water en elektra van de boven bewoners waarbij jaarlijks een verrekening plaats vindt op basis van het exacte verbruik geregistreerd door de tussenmeter.
Huurder dient zelf een glasverzekering af te sluiten.
Reparaties tot een bedrag van € 150,- worden niet als noemenswaardig beschouwd en zijn derhalve conform de algemene bepalingen voor rekening van huurder.
Het jaarlijks onderhoud van de CV-ketel wordt in opdracht van verhuurder door Koeleman Verwarmingsbedrijf, Huis ter Heide uitgevoerd en doorbelast aan de huurder.

Huurtermijn:
Tijdelijke huur vanaf 6 maanden, maximaal 2 jaar.

Aanvaarding:
In overleg.

Waarborg:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een waarborg verlangd ter grootte van drie maanden huur, vermeerderd met de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst drie jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het jaarprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI laag (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met een minimale indexering van 2,0% per jaar.

Huurbetaling:
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming:
De begane grond is overeenkomstig het vigerende bestemmingsplan te benutten door detailhandel.

Gunning:
De eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

 

Contact

BedrijfsnaamCastanea Bedrijfsmakelaars B.V.
VestigingHilversum
ContactpersoonStephen Heinlein
E-mailadresstephen@castanea.nl
Telefoonnummer035-6460050

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1.250,- per maand
oppervlakte:
76 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (121), Brink (90), Verspreide huizen Almere-Stad (70), Laren-Dorpskern (30), Verspreide Huizen Almere-Haven (41), Centrum Almere-Stad (40), De Noord (37), Langgewenstbuurt (25), Raadhuisplein (17), Bloemenkwartier Zuid (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Veluwse Kant (o+w) (3), De Binderij (1), De Steiger (1), De Uitgeverij (1), Gooimeer Zuid (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Marktstraat 27 in Naarden.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Naarden? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Naarden Vesting te Naarden. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 76 m2 en ligt op Marktstraat 27 in Naarden.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen