Winkel - Huur

Koningshof 99 2981DA Ridderkerk

Informatie aanvragen

€ 4.150,- per maand

Koningshof 99 2981DA Ridderkerk
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Koningshof 99 in Ridderkerk

Winkel - Huur
251 m2

Centraal gelegen winkelruimte op een uitstekende locatie in het centrum van Ridderkerk. De winkelruimte bevindt zich aan de hoofdwinkelstraat naar het Koningsplein.

In de directe omgeving van de winkelruimte zijn o.a. de Kruidvat, C&A, Xenos, Nelson, Jack& Jones, Vero Moda, en diverse horeca gelegenheden gevestigd.

Locatie:
Gelegen in het centrum van Ridderkerk met uitstekende parkeermogelijkheden in de diverse parkeergarages en in de directe nabijheid bevindt zich de bushalte. Koningshof vormt samen met Jorishof, Koningsplein en de overdekte winkelcentra Ridderhof I en II het winkelhart van Ridderkerk.

Afmetingen:
- winkelruimte : ca. 251,4 m²;
- frontbreedte : ca. 10,8 meter.

Parkeren:
Ruime openbare parkeergelegenheid (betaald). Het centrum van Ridderkerk beschikt over 3 ondergrondse parkeergarages met een totale capaciteit van circa 600 plaatsen en een ruim parkeerterrein met circa 500 plaatsen.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan Centrum Ridderkerk is de bestemming “Centrum - 1”, daaronder valt o.a.:
- detailhandel;
- kantoren;
- dienstverlening;
- horeca.

Voorzieningen/specificaties:
De winkelruimte wordt casco aangeboden. De winkel heeft aanvullend op het casco een aantal voorzieningen:
- hardhouten pui met beglazing en dubbele toegangsdeur;
- systeemplafond met verlichting;
- alarminstallatie;
- airco-installatie;
- rolluiken;
- magazijn/personeelsruimte;
- pantry;
- toilet;
- eigen aansluitingen voor water en elektra;
- de aanwezige stellingen en de toonbank kunnen door huurder gebruikt worden.

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Huurprijs:
€ 4.150,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten:
Geen servicekosten. Huurder wordt geacht zelf onderhoud aan de installaties uit te laten voeren.

Huurperiode:
In nader overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Oplevering:
In nader overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 4.150,- per maand
oppervlakte:
251 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (71), Stadsdriehoek (96), Ridderkerk-Centrum (31), Zuidplein (30), Hillesluis (28), Kralingen-West (28), Groot-IJsselmonde (27), Rubroek (26), Zuidwijk (26), Industriegebied Groote Lindt (23)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Groote Lindt (12), Hoofdweg-Noord (7), Wilhelminahaven (dordrecht) (7), Stadionweg E.O. (4), Donkersloot-Zuid (3), Ter Steeghe (2), Develpoort (1), Donkersloot-Noord (1), Hoofdweg-Zuid (1), Julianahaven (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Koningshof 99 in Ridderkerk.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Ridderkerk? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Ridderkerk-Centrum te Ridderkerk. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 251 m2 en ligt op Koningshof 99 in Ridderkerk.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen