Winkel - Huur

Rodenrijselaan 38d 3037XG Rotterdam

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )

€ 8.225,- per jaar

Rodenrijselaan 38d 3037XG Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Rodenrijselaan 38d in Rotterdam

Winkel - Huur
47 m2

Gelegen aan de rand van het stadscentrum, in een upcoming gebied

Algemeen
De winkelruimte is gelegen aan de Roderijselaan in het "Liskwartier" in Rotterdam-Noord. De Rodenrijselaan kenmerkt zich als een brede oude laan en ligt in het verlengde van winkelgebied "Noorderboulevard". In de directe omgeving zijn boetieks, speciaalzaken en diverse kleinschalige ondernemingen gevestigd. Het winkelgebied Noorderboulevard huisvest aan diversiteit aan lokale winkelaars en landelijke winkelketens.

Locatie
De winkelruimte is gelegen in een woonomgeving, nabij uitvalswegen, dichtbij het centrum van Rotterdam.

Bereikbaarheid
Uitstekende bereikbaarheid, per auto, fiets of lopend. De winkelruimte is tevens optimaal bereikbaar met het openbaar vervoer.

Vloeroppervlakte
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 47 m².

Opleveringsniveau
De ruimte wordt in casco staat aangeboden inclusief eventueel aanwezige inrichtingscomponenten.

Parkeren
Parkeergelegenheid aan de openbare weg (betaald parkeren).

Welstandsklasse
A2.

Frontbreedte
5 meter.

Bestemming
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Liskwartier” welke vastgesteld is op 18 februari 2016. De bestemming is “gemengd I”, onder meer detailhandel, dienstverlening, praktijkruimte en bedrijven tot en met milieucategorie 2.

Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs
€ 8.225,- per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Huurtermijn
Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding
Per 1 augustus 2019.

Bijzonderheden

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het object. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Download voor meer informatie onze uitgebreide brochure.

Onze bedrijfsmakelaars zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 8.225,- per jaar
oppervlakte:
47 m2
Beschikbaar per:
2019-08-01
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Stadsdriehoek (99), Centrum (57), Buurt 00 (63), Cool (60), Oude Noorden (46), Hillegersberg-Noord (33), Zuidplein (30), Hillesluis (28), Kralingen-West (27), Rubroek (27)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Hoofdweg-Noord (7), Stadionweg E.O. (4), Berkelse Poort (1), Ceintuurbaan (1), Hoofdweg-Zuid (1), Hoogstad (1), Reijerwaard (1), Schieoevers Zuid (1), Slachthuisweg Stena (1), Tanthof Oost (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Rodenrijselaan 38d in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Liskwartier te Rotterdam. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 47 m2 en ligt op Rodenrijselaan 38d in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen