Winkel - Huur

Dr. Lelykade 36L 2583CM 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 250,- per m² / jaar

Dr. Lelykade 36L 2583CM 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Dr. Lelykade 36L in 's-Gravenhage

Winkel - Huur
87 m2

TE HUUR
Dr. Lelykade 36L te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen in de 2e binnenhaven van Scheveningen. De omgeving kenmerkt zich door een diversiteit aan kantoren, horeca, winkels, watersport en wonen in de haven.

Direct naast het gehuurde bevinden zich 4 grote horecapaviljoens alwaar tal van leuke bars & restaurants gevestigd zijn. Bezoekers van de gezellige haven kunnen in het gehuurde tot zonsondergang op het terras vertoeven.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het spoorwegstation Den Haag Centraal is via tram 16 of buslijn 22 in korte tijd te bereiken is.

PARKEREN
De ruimte beschikt over één eigen parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage. In de directe omgeving is parkeren aan de openbare weg mogelijk (nog gratis).

OBJECT
De ruimte maakt onderdeel uit van het complex “ De Havenmeester” en is in het voorjaar van 2017 opgeleverd. De ruimte is gelegen op de begane grond met bovengelegen appartementen.

De ruimte heeft een verhuurbaar oppervlak van circa 87 m² en beschikt over een groot front over de gehele breedte van de ruimte. Thans is de ruimte nog casco.

De verhuurder is bereid te investeren in de basisinrichting. De indeling van de ruimte is nader te bepalen. Er zijn twee entreedeuren in de voorgevel. De vrije hoogte is circa 3,20 meter.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- Elektra-, gas- en wateraansluiting;
- Invoervoorziening voor telefoon en C.A.I;
- Aansluitpunt voor riool en kanaal voor c.v.;
- Mechanische afzuiging.

De verhuurder is bereid te investeren in de basisinrichting.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt circa € 250,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW onder voorbehoud van nader overeen te komen investeringen.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:

- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

 

Contact

BedrijfsnaamFrisia Makelaars
VestigingDen Haag
ContactpersoonJorg Olie
E-mailadresolie@frisiamakelaars.nl
Telefoonnummer070 - 342 01 01
Mobiel06 -54 90 07 15

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 250,- per m² / jaar
oppervlakte:
87 m2
Bouwjaar:
2017
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Voorhout (43), Kortenbos (35), Zuidwal (30), Dorp Wassenaar (36), Voorburg Oud (30), Uilebomen (14), Morgenstond-West (15), Willemspark (17), Zeeheldenkwartier (17), Statenkwartier (15)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Scheveningse 1e, 2e Haven (9), Binckhorst (1), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (1), Zuidflank (1), Zwethove (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Dr. Lelykade 36L in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Vissershaven te 's-Gravenhage. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 87 m2 en ligt op Dr. Lelykade 36L in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen