Winkel - Huur

Papestraat 10 2513AW 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 24.000,- per jaar

Papestraat 10 2513AW 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Papestraat 10 in 's-Gravenhage

Winkel - Huur
92 m2

TE HUUR
Papestraat 10 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
In het historische Hofkwartier achter de Grote Kerk ligt de Papestraat. Deze trendy buurt is in Jugendstil-stijl gebouwd. Deze verbindingsader tussen de trendy Pinsestraat en chique Hoogstraat heeft een geheel eigen identiteit. Door de variëteit aan authentieke winkeltjes, zoals Lots of Goodies, ontwerper Michael Barnaart van Bergen, Boerenbonthal, Concrete, Manus en een gezonde mix aan horeca gelegenheden, zoals onder andere lunchroom Lapsang, het kleinste friettentje van Den Haag, en muziekcafe De Paap.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in een voetgangerszone, doch goed bereikbaar. De Papestraat ligt in de directe nabijheid van de Torenstraat welke via de Paviljoensgracht en de Veerkade aansluiting heeft op het Rijkswegennet.

De bereikbaarheid per openbaar vervoer is als uitstekend te kwalificeren. De bus (22, 24) - en tramhalten (1, 17) liggen op loopafstand van de Prinsestraat. Het centraal station is per openbaar vervoer binnen vijf minuten bereikbaar.

PARKEREN
In de directe omgeving zijn op loopafstand de parkeergarages Noordeinde, Parkstraat en Torenstraat gelegen. De komst van de parkeergarage onder de Grote Markt heeft de bereikbaarheid met eigen vervoer van het Haagse Centrum een impuls gegeven. Aan de Prinsestraat, gelegen op circa 100 meter van het object geldt betaald parkeren aan de openbare weg.

OBJECT
De winkel is onderdeel van een, omstreeks 1901 gebouwd, complex bestaande uit 3 bouwlagen. Het gehele pand is in uitstekende staat, zeer representatief en voorzien van een breed front.

Thans is circa 92 m² voor verhuur beschikbaar, als volgt verdeeld:
- Begane grond: 50 m²;
- Kelder: 42 m².

De entree bevindt zich rechts in de voorgevel. Achter de entree bevindt zich direct de winkelruimte met achtergelegen opslag, pantry en sanitaire voorzieningen. Het brede front zorgt voor een goede zichtlocatie voor wandelend publiek.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- Representatieve entree;
- Representatief front;
- Moderne pantry;
- Moderne sanitaire voorzieningen;
- Zonwering.

Doch het object wordt uitsluitend casco verhuurd.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 24.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:

- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

 

Contact

BedrijfsnaamFrisia Makelaars
VestigingDen Haag
ContactpersoonHenry Zuiderwijk
E-mailadreszuiderwijk@frisiamakelaars.nl
Telefoonnummer070 - 342 01 01
Mobiel06 - 55 14 00 07

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 24.000,- per jaar
oppervlakte:
92 m2
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Voorhout (41), Kortenbos (35), Centrum (53), Zuidwal (30), Voorburg Oud (30), Dorp Wassenaar (29), Uilebomen (14), Morgenstond-West (14), Willemspark (16), Statenkwartier (14)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Scheveningse 1e, 2e Haven (8), Binckhorst (1), Voorhof (2), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (1), Zuidflank (1), Zwethove (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Papestraat 10 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Kortenbos te 's-Gravenhage. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 92 m2 en ligt op Papestraat 10 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen