Winkel - Huur

Kloosterplein 2 6369AW Simpelveld

Informatie aanvragen

€ 1,- per maand

Kloosterplein 2 6369AW Simpelveld
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Kloosterplein 2 in Simpelveld

Winkel - Huur
479 m2

Royale winkelunit kern Simpelveld | 479 m² b.v.o.

- Huurprijs: Op aanvraag
- Per direct te aanvaarden
- Unit is voorzien van toilet, pantry en luchtgordijn
- Royale frontbreedte

OBJECT
In de gezellige en complete kern van Simpelveld mogen wij u deze keurige royale winkelruimte te huur aanbieden. Het geheel omvat circa 479 m² b.v.o. en is gelegen nabij een ideale mix van landelijke en lokale retailers. De unit wordt casco opgeleverd inclusief eigen meterkast, toilet, pantry en luchtgordijn. Voorts beschikt het geheel over een royale frontbreedte van ruim 22 meter.

LIGGING
De winkelkern van Simpelveld is in 2012 geheel nieuw ontwikkeld. Zo zijn er naast
Appartementen tevens winkelunits en volop parkeerplaatsen gerealiseerd. Het winkelgebied is qua branchering gevarieerd van opzet zo zijn er gerenommeerde ketens zoals Plus, Kruitvat en Hendriks Bloemen gevestigd. Daarnaast zijn er diverse gerenommeerde lokale detaillisten gevestigd die de variatie compleet maken. De verbindingen naar Simpelveld zijn gunstig. Zo is de verbinding dankzij de A76, N281, A4 Duitsland en N300 richting onder andere Parkstad, Maastricht, Aken en Eindhoven uitstekend te noemen. Gezien de ligging tegen de Duitse grens trekt de gezellige en complete kern van Simpelveld clientèle uit Duitsland.

Simpelveld (ruim 10.500 inwoners) is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze dynamische regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. In zijn totaliteit betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend internationaal verzorgingsgebied.
Onder meer publiektrekkers zoals Snowworld, Museumplein Limburg, Wereldtuinen Mondoverde, het WMC en Pinkpop zorgen op jaarbasis voor een miljoenenpubliek. Voorts is onlangs de award ‘Tourism for Tomorrow’ toegekend aan Regio Parkstad door het ‘World Travel & Tourism Council’. In Parkstad werken ruim 106.000 mensen bij circa 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall retail centrum.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Winkelruimte circa 479 m² b.v.o.

PARKEREN
Met een parkeerschijf kan 2 uur vrij geparkeerd worden. Voor en rondom het geheel zijn veel parkeerplaatsen te vinden.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Kernen Gemeente Simpelveld', vastgesteld op 26 maart 2015. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum'. Huurder dient zelf bij de gemeente Simpelveld te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1,- per maand
oppervlakte:
479 m2
Bouwjaar:
2011

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Heerlen-Centrum (88), Kerkrade-Centrum (14), Heerlerheide Kom (11), Verspreide huizen (5), Heerlerbaan-Oost (8), Spekholzerheide (8), Vaals (8), Oud Nieuwenhagen (7), Schaesberg Centrum (6), De Streep (5)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Rodaboulevard Ii (sd) (3), Bedrijvenstrook Heerlerbaan (sd) (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kloosterplein 2 in Simpelveld.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Simpelveld? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Verspreide huizen te Simpelveld. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 479 m2 en ligt op Kloosterplein 2 in Simpelveld.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen