Winkel - Huur

Limbrichterstraat 62 6131EE Sittard

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )

€ 29.500,- per jaar

Limbrichterstraat 62 6131EE Sittard
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Limbrichterstraat 62 in Sittard

Winkel - Huur
130 m2

Winkelruimte op de beste A1 locatie centrum Sittard

Gelegen in dé hoofdwinkelstraat van Sittard
Courante winkelunit,
per direct te aanvaarden

OBJECT
Op de beste winkellocatie (gemiddeld 11.750 passanten conform Locatus) in het centrum van Sittard mogen wij u deze winkelruimte te huur aanbieden. Het betreft een charmant winkelobject van circa 130 m², voorzien van systeemplafond met verlichtingsarmaturen, toilet en pantry. De authentieke gevel, voorzien van een royaal glazen front, biedt een goede uitstraling naar de sfeervolle hoofdwinkelstraat van het centrum van Sittard.

LIGGING
Door de ideale ligging tussen de Walstraat en de Misboekstraat is de passantenstroom op dit punt de hoogste van het hele centrum van Sittard.
Kenmerkend voor het centrum van Sittard is de goede mix tussen landelijk opererende ketens, gerenommeerde lokale middenstand en de gezellige horeca.

De gemeente Sittard-Geleen is met ruim 93.000 inwoners de op twee na grootste stad van Limburg. De gemeente bestaat uit totaal 13 kernen, waarvan Sittard en Geleen de grootste vormen. De ontsluiting van Sittard is erg goed. De stad is gelegen aan de autoweg A2 (Aachen – Eindhoven - Amsterdam) en de N297/56N welke de A2 verbindt met Düsseldorf en Köln.
Duitsland en België zijn gelegen op steenworp afstand. Inwoners van beide landen weten het centrum van Sittard dan ook prima te vinden.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Winkelruimte circa 130 m²
TOTAAL circa 130 m²

PARKEREN
Rondom het centrum zijn meerdere parkeerterreinen en parkeergarages te vinden.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Centrum Sittard', vastgesteld op 26 juni 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum-1'. Huurder dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
Huurprijs € 29.500,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 29.500,- per jaar
oppervlakte:
130 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Sittard-Centrum (74), Geleen-Centrum (40), Hoensbroek-Centrum (21), Centrum (15), De Dem en omgeving (15), Beek (5), Lindenheuvel (7), Geleen-Noord (6), Mariarade-Zuid (4), Nuth (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Gardenz (sd) (4), Emma (brunssum) (1), Makado E.O. (sd) (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Limbrichterstraat 62 in Sittard.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Sittard? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Sittard-Centrum te Sittard. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 130 m2 en ligt op Limbrichterstraat 62 in Sittard.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen