Winkel - Huur

't Plateau 28 3202GM Spijkenisse

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 2.350,- per maand

't Plateau 28 3202GM Spijkenisse
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op 't Plateau 28 in Spijkenisse

Winkel - Huur
192 m2

ALGEMEEN
Gelegen op het drukbezochte winkelcentrum ’t Plateau ligt deze multifunctionele winkelruimte van ca. 192 m2. Nabij diverse grote ketens als o.a. Kruidvat, Albert Heijn en Lidl. De perfecte locatie om uw organisatie te vestigen!

LOCATIE
Het pand is gelegen op het winkelcentrum ’t Plateau nabij de doorgaande provinciale weg de ‘Groene Kruisweg’, welke is verbonden aan de afrit van de rijksweg A15. Binnen enkele autominuten is Knooppunt Benelux bereikbaar, waar de rijkswegen A4 en A15 tezamen komen. De A15 loopt van Europoort via Rotterdam richting onder andere Gorinchem. Rijksweg A4 loopt door de Beneluxtunnel en verbindt de zuidkant met de noordkant van Rotterdam. Openbaar vervoer is op loopafstand aanwezig en er is een metroverbinding naar Rotterdam. 

BESCHIKBAAR METRAGE
Ca. 110 m² begane grond
Ca. 41 m² entresol
Ca. 41 m² souterain

PARKEREN
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving. 

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Spijkenisse
Sectie: E
Nummer: 3361
Appartementsindex: 31

BOUWJAAR
Het object dateert van omstreeks 1962 (conform Basisregistraties Adressen en Gebouwen, BAG).

HUURPRIJS
€ 2.350,- per maand, exclusief BTW en exclusief servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Naast de maandelijkse huurprijs zal door verhuurder een nader te bepalen voorschot worden berekend ten behoeve van de nog nader overeen te komen leveringen en diensten.

HUURPERIODE
In overleg bespreekbaar.

HUURBETALING
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

HUURVERHOGING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte met de daarbij behorende Algemene Bepalingen. Eventueel aangevuld met aanvullende bepalingen.

BESCHIKBAARHEID
In overleg. Op korte termijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie / waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief BTW en servicekosten.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 2.350,- per maand
oppervlakte:
192 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Buurt 00 (63), Centrum (57), Kern (46), Centrum-Noord (33), Centrum-Zuid (17), Dijkpolder (15), Verspreide huizen (13), Akkers-Centrum (11), Hoogvliet-Noord (8), Loper Zuid (8)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Kapelpolder (5), De Bosschen (1), Hoogstad (1), Nieuwe Waterweg (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van 't Plateau 28 in Spijkenisse.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Spijkenisse? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Hoogwerf-Zuid te Spijkenisse. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 192 m2 en ligt op 't Plateau 28 in Spijkenisse.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen