Winkel - Huur

Kerkstraat 75 5931NM Tegelen

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 1.000,- per maand

Kerkstraat 75 5931NM Tegelen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Kerkstraat 75 in Tegelen

Winkel - Huur
92 m2

Op een zeer gunstige locatie bij de hoofdingang van de 'Centrumpassage' en naast de ingang van de Albert Heijn gelegen winkelruimte van 92 m2 VVO. De winkelruimte wordt als casco verhuurd maar is thans voorzien van een laminaatvloer, keukenblokje, toiletvoorzieningen en een heater. Aan de achterzijde is er de mogelijkheid tot laden en lossen. Het front van de winkel is ca. 6,40 en bevindt zich pal tegenover de hoofdingang waardoor men een hoge mate van zichtbaarheid geniet. Aansluitend aan het winkelcentrum bevindt zich een groot parkeerterrein, o.a. ten behoeve van Albert Heijn (gratis parkeren middels parkeerschijf). In de directe omgeving wordt het aantal parkeerplaatsen op termijn fors uitgebreid door de realisatie van een nieuw Jan Linders aan het Raadhuisplein.

Aan de Passage vindt u onder andere de volgende winkels: Albert Heijn, Wereldwinkel, Bakkerij Geurts, Timmermans Lees- en Schrijfwinkel, Domino's Pizza, Eyewish opticiëns, Postmasters Tegelen, Huizenaar Kappers.
De Passage maakt onderdeel uit van het centrum van Tegelen, het centrum van Tegelen heeft een compleet aanbod aan voorzieningen. In het centrum vindt u o.a. Kruidvat, Blokker, Hema, Takko, Trekpleister, Intertoys, Shoetime, Zeeman en Bakker Bart.

De bestemming is 'Centrum'. De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- detailhandel;
- maatschappelijke doeleinden;
- cultuur en ontspanning, geen speelhallen, amusementscentra en casino's zijnde;
- dienstverlening;
- kantoren;

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact met ons opnemen.

Huurvoorwaarden:
- Huurprijs: € 1.000,- per maand excl. BTW;
- Huurtermijn: 5 + 5 jaar, telkens te verlengen met 5 jaren (bespreekbaar);
- Huurbetaling: per maand vooruit te voldoen;
- BTW belaste verhuur: verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW norm) dan zal er een BTW-vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten;
- Bankgarantie: conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW;
- Indexering: jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. De eerste huurprijsindexering zal plaatsvinden 12 maanden na datum huuringang.
- Opleveringsniveau: in de huidige staat met dien verstande dat als uitgangspunt voor de huurovereenkomst een casco verhuur geldt;
- Huurcontract: standaard ROZ-contract model winkelruimte met bijbehorende algemene bepalingen alsmede de door ons gehanteerde bijzondere bepalingen;
- Aanvaarding: in overleg, per direct mogelijk.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1.000,- per maand
oppervlakte:
92 m2
Bouwjaar:
1972

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Winkelcentrum (74), Blerick-Centrum (18), Tegelen-Centrum (14), Reuver (7), Binnenstad-Noord (3), Veegtes (3), Withuis (3), Bosserhof (2), Hagerhof-oost (2), gazenkamp (2)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Roversheide (2), Kaldenkerkerweg (1), Nijmeegseweg (sd) (1), Veegtes (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kerkstraat 75 in Tegelen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Tegelen? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Tegelen-Centrum te Tegelen. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 92 m2 en ligt op Kerkstraat 75 in Tegelen.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen