Winkel - Huur & koop

Paletplein 15 5044JB Tilburg

Informatie aanvragen

€ 1.200,- per maand

Paletplein 15 5044JB Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur & koop aangeboden
op Paletplein 15 in Tilburg

Winkel - Huur & koop
90 m2

Winkelruimte groot circa 90m2, centraal en prominent gesitueerd in het geheel gerenoveerde winkelcentrum Paletplein gelegen in Tilburg West. Paletplein is gelegen in woonwijk het Zand met 11.000 inwoners en nabij woonwijk Reeshof met 45.000 inwoners en beschikt over een diversiteit aan winkels met breed assortiment, zoals Albert Heijn, Aldi, bakkerij, slager, groentewinkel, kapsalon, fietsenzaak, opticien, delicatessenzaak, etc. Er is volop gratis parkeergelegenheid en het winkelcentrum voorziet uitstekend in de dagelijkse en wekelijkse behoefte van de consument.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid met auto en vrachtwagen van buiten Tilburg middels de A261 (Waalwijk) en de noordoost-tangent die direct aansluit op de A58/ A65 (Eindhoven-Breda-Den Bosch). De Baden Powelllaan en de Lage Witsiebaan zijn beide opgenomen in het openbaar vervoer netwerk.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.200,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Koopprijs
De koopprijs en voorwaarden zijn op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg en komen voor rekening van huurder.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:290 BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 17 september 2012 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting
vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig
verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1.200,- per maand
oppervlakte:
90 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel huren zijn: Centrum (108), Het Zand (27), Centrum Dongen (21), De Schans (21), Verspreide huizen Rijen (21), Korvel (19), Kaatsheuvel (17), Besterd (16), Verspreide huizen Goirle (16), Wandelbos-Noord (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel huren zijn: Kanaalzone (15), Paletplein (11), Heikant-West (4), De Kets (3), Bedrijvenpark Willem Ii (2), Heikant-Oost (2), Tichelrijt I (2), Aabe Ringbaan Zuid (1), Leyendael (1), Loven (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Paletplein 15 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur & koop in Tilburg? We bieden u nu een unieke winkel aan op industrieterrein Paletplein in de buurt Wandelbos-Noord te Tilburg. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 90 m2 en ligt op Paletplein 15 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen