Winkel - Huur

Paletplein 8-9 5044JB Tilburg

Informatie aanvragen

€ 150,- per m² / jaar

Paletplein 8-9 5044JB Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Paletplein 8-9 in Tilburg

Winkel - Huur
131 m2 - 282 m2

Winkelcentrum Paletplein is een boodschappencentrum gelegen in de wijk Wandelbos in Tilburg West welke op zeer korte termijn een enorme metamorfose zal ondergaan. Er staat namelijk een grootscheepse verbouwing voor de deur waarbij het dak van het winkelcentrum zal worden verwijderd en er een open winkelcentrum ontstaat, het middenblok zal worden gesloopt en Aldi als tweede supermarkt zal worden verwelkomd.

Verder is het Winkelcentrum goed bereikbaar en voorzien van twee ruime gratis parkeerterreinen. In het winkelcentrum zijn twee winkelruimten te huur te weten één van ca. 131 m² en één van ca. 151 m², die ook als één geheel kan worden gehuurd.

Object
De winkelruimte Paletplein 8 te Tilburg van ca. 131 m² b.v.o. met een frontbreedte van ca. 7,10 meter. En Paletplein 9 te Tilburg van ca. 151 m² b.v.o. met een frontbreedte van ca. 7,10 meter en ook nog met een entree aan de buitenzijde van het winkelcentrum.

Parkeren
Voor het winkelcentrum is een ruim aanbod van gratis parkeerplaatsen.

Bestemming
Detailhandel/horeca

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het standaard model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) d.d. 15 augustus 2008 met de bijbehorende Algemene Bepalingen, welke zijn gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage op 25 augustus 2008 en aldaar ingeschreven onder nummer 68/2008.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd in de staat die het gehuurde zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt.

Verhuurd wordt uitsluitend het casco, te weten: kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep, bestaande energie tot in de meterkast.

Voorschot leveringen en diensten (servicekosten)
Het voorschot servicekosten bedraagt € 25,00/m² b.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.
Na herontwikelling zullen de servicekosten waarschijnlijk flink zakken naar ca, € 20,-/m².

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 150,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
282 m2
In units vanaf:
131 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (106), Het Zand (26), Centrum Dongen (21), De Schans (21), Verspreide huizen Rijen (21), Korvel (19), Kaatsheuvel (17), Verspreide huizen Goirle (16), Besterd (15), Wandelbos-Noord (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Kanaalzone (15), Paletplein (11), Heikant-West (4), De Kets (3), Bedrijvenpark Willem Ii (2), Heikant-Oost (2), Tichelrijt I (2), Aabe Ringbaan Zuid (1), Leyendael (1), Loven (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Paletplein 8-9 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Wandelbos-Noord te Tilburg. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 282 m2 en ligt op Paletplein 8-9 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen