Winkel - Huur

Markt 1419 5911HD Venlo

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 200,- per m² / jaar

Markt 1419 5911HD Venlo
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Markt 1419 in Venlo

Winkel - Huur
699 m2

Zeer functionele commerciële ruimte van maar liefst 699 m2 VVO met een hoekligging en terrasmogelijkheden. Gelegen in het kernwinkelgebied van Venlo, achter het Stadhuis, onder het nieuwe Theaterhotel, om de hoek van theater de Maaspoort, tegenover poppodium Grenswerk en in het zicht van de hoofdwinkelstraat (Vleesstraat-Lomstraat). Ook bereikbaar per auto en op loopafstand van rivier de Maas, Markt 14 - 19 en Peperstraat 21-23 te Venlo.

Het kernwinkelgebied kenmerkt zich door zijn compacte opzet en is opgebouwd rondom de Vleesstraat-Lomstraat. Kort geleden werd het kernwinkelgebied uitgebreid met de Maasboulevard (21.500 m2 horeca- en winkelruimte waar trekkers als Media Markt, H&M, the Sting, Primark en Bagels&Beans zijn gevestigd. Met de realisatie van de Maasboulevard is het lang gewenste 'rondje stad' werkelijkheid geworden.
In de directe nabijheid van de aangeboden commerciële ruimte bevindt zich een van de grootste en meest populaire horecapleinen van Venlo; de Markt. Daarnaast zijn in de directe omgeving van het aangeboden object formules als Jack & Jones, Ulla Popken, Sasha, Mac Donalds, Vero Moda en Miss Etam te vinden. Dankzij de volop aanwezige horeca biedt het centrum van Venlo alle ingrediënten voor een 'dagje stad'.

Feiten en cijfers:
- in de periode 2013-2015 werd Venlo verkozen tot beste middelgrote binnenstad van Nederland;
- wekelijks bezoeken ca. 270.000 bezoekers de Venlose binnenstad;
- gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners;
- in een straal van 50 km rondom Venlo bevinden zich 10 miljoen potentiële klanten;
- Venlo kent een winkeloppervlakte van 77.000 m2 waarvan 41.000 m2 mode en luxe;
- 60% van de bezoekers komt naar Venlo voor recreatief winkelen/funshoppen.

Op de verdiepingen boven de commerciële ruimte is Theaterhotel Venlo (www.theaterhotelvenlo.nl) gelegen. De verhuurder heeft op korte termijn een ingrijpende renovatie en upgrading van de gevel gepland waarbij o.a. de gevel van de commerciële ruimte en het theaterhotel wit geschilderd worden. Een nieuwe huurder kan meebeslissen over de invulling van de overige werkzaamheden, zo kan de ruimte naar wens van de nieuwe huurder worden aangepast.
Frontbreedte: ± 32,8 m¹ Markt respectievelijk ± 27,1 m¹ Peperstraat (hoeklocatie);
Bestemming: detailhandel, horeca (cat. 1, 2 en 5), dienstverlening, cultuur & ontspanning;

Huurvoorwaarden:
- Huurprijs: € 200,- per m2 per jaar excl. BTW bij afname van de volledige 699 m2.
- Huurtermijn: 5 + 5 jaar, telkens te verlengen met 5 jaren;
- Huurbetaling: per maand vooruit te voldoen;
- BTW belaste verhuur: verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW norm) dan zal er een BTW-vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten;
- Bankgarantie: conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW;
- Indexering: jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. De eerste huurprijsindexering zal plaatsvinden 12 maanden na datum huuringang.
- Opleveringsniveau: casco;
- Servicekosten;
- Huurcontract: standaard ROZ-contract model winkelruimte met bijbehorende algemene bepalingen alsmede de door ons gehanteerde bijzondere bepalingen;
- Aanvaarding: in overleg.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 200,- per m² / jaar
oppervlakte:
699 m2
Bouwjaar:
1958
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Winkelcentrum (74), Blerick-Centrum (18), Tegelen-Centrum (14), Binnenstad-Noord (3), Veegtes (3), Withuis (3), Bosserhof (2), Hagerhof-oost (2), gazenkamp (2), Craneveld (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Kaldenkerkerweg (1), Nijmeegseweg (sd) (1), Veegtes (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Markt 1419 in Venlo.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Venlo? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Winkelcentrum te Venlo. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 699 m2 en ligt op Markt 1419 in Venlo.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen