Bedrijfsruimte - Huur

Gerritsenweg 2 7202BP Zutphen

Informatie aanvragen

€ 60000 /jr

Gerritsenweg 2 7202BP Zutphen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Gerritsenweg 2 in Zutphen

Bedrijfsruimte - Huur
1600 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Zutphen? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein De Mars in de buurt Marswegkwartier te Zutphen. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1600 m2 en ligt op Gerritsenweg 2 in Zutphen, dit adres ligt op een bedrijventerrein en industrieterrein.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 60000 /jr

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 1990
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: Per direct beschikbaar.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Gerritsenweg 2 in Zutphen te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 60000 /jr
oppervlakte:
1.600 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Marswegkwartier (76), Kloosterlanden (27), Vespreide huizen Leesten (21), Hazenberg (13), Rhienderen Noord (10), Handelspark De Weteringen (8), Verspreide huizen Eerbeek (5), Deventerweg en Polbeek (4), Laarstraat en omgeving (4), Rhienderen Kern (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Mars (76), Kloosterlanden (22), Rhienderen Noord (14), Revelhorst Iii (9), Handelspark De Wetering (8), Hazenberg Incl. Uitbreiding (8), Bergweide (7), Revelhorst I (6), Kollergang Incl. Uitbreiding (5), Revelhorst Ii (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Gerritsenweg 2 in Zutphen.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen