Bedrijfsruimte - Huur

Turbinestraat 17 1014AV Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 55,- per m² / jaar

Turbinestraat 17 1014AV Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Turbinestraat 17 in Amsterdam

Bedrijfsruimte - Huur
897 m2

Multifunctionele bedrijfsruimte van ca. 752 m² en 152 m² kantoorruimte te huur, gelegen op een uitstekende locatie op bedrijventerrein Sloterdijk 1 te Amsterdam.

Aan de achterzijde van dit gebouw bevindt zich de bedrijfsruimte welke een oppervlakte telt van circa 1.730 m². Deze ruimtes zijn toegankelijk door middel van een overhead deur met een vrije hoogte van circa 3,70 meter. De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van circa 6 meter en beschikt over twee lichtstraten. Op de begane grond en de eerste verdieping is kantoorruimte gesitueerd welke gezamenlijk een oppervlakte telt van circa 300 m² de kantoorruimte is voorzien van een ruime receptie, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, verwarming doormiddel van radiatoren en te openen ramen. Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich een eigen, afsluitbaar terrein waar 10 parkeerplaatsen gesitueerd zijn.

De bedrijfsruimte is gelegen aan de Turbinestraat 17 te Amsterdam Sloterdijk op bedrijventerrein Sloterdijk 1. In de directe omgeving van het gebouw zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd, zoals KPN, DELL en Syntrus Achmea. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse restaurants en hotels gevestigd, zoals Studio Westpoort, BRET, Hotel Ibis en het Park Inn Hotel.

LOCATIE
Het bedrijventerrein Sloterdijk 1 is binnen de ring gesitueerd en kent een strategische ligging ten opzichte van de afslag A10. Het bedrijfsruimtegebied is als het ware ingeklemd tussen de A10, de Houthavens en station Sloterdijk.

Per auto:
Het gebouw is op circa 5 autominuten gelegen van de ringweg A10, welke bereikbaar is via de afslag S102. Via deze afslag is het Nederlandse snelwegnetwerk uiterst gemakkelijk bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Intercity station Sloterdijk is op 10 minuten loopafstand gelegen van het gebouw.

Per fiets:
Per fiets is het object gemakkelijk bereikbaar door de vele fietspaden in de directe omgeving en de ligging nabij het centrum, vanaf het Station Amsterdam Centraal is het gebouw binnen circa 13 minuten bereikbaar.

VLOEROPPERVLAKTE
Voor de verhuur is er circa 897 m² beschikbaar, verdeeld als volgt:

Circa 152 m² kantoorruimte;
circa 745 m² bedrijfsruimte.

PARKEREN
Op het afgesloten terrein voor het gebouw zijn 6 parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast kan men tegen betaling parkeren aan de openbare weg (2 uur € 0,10 per uur)

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 85,- per m² v.v.o. kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met BTW.
Bedrijfsruimte: € 55,- per m² v.v.o. bedrijfsruimte per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder is zelf verantwoordelijk voor de aansluiting op nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
Een huurtermijn van 2 jaar en verlengingstermijnen eventueel in nader overleg.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor het einden van een huurtermijn.

OPLEVERNIVEAU
Het bedrijfsgebouw zal worden opgeleverd in de huidig staat, voorzien van o.a.:

- Overhead deur;
- Data bekabeling;
- Ruime receptie;
- Pantry;
- Lichtstraten in de bedrijfsruimte;
- Deels stelconplaten in de bedrijfshal;
- Afsluitbaar terrein;
- 10 parkeerplaatsen;
- Verwarming door middel van radiatoren;
- Systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen;
- Kleedruimtes voorzien van douches;
- Vloerbelasting ca. 2.000 kg/m².

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 55,- per m² / jaar
oppervlakte:
897 m2
Parkeerplaatsen:
7
Beschikbaar per:
In overleg
Gebied:
Industrieterrein
Bouwjaar:
1967
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Sloterdijk (204), Westelijk Havengebied (147), Buiksloterham (139), Westerspoor (97), Achtersluispolder (67), Oostelijk Havengebied (57), Lijnden (43), Ijplein/Vogelbuurt (46), De Omval (38), Halfweg (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Sloterdijk Iii-Zuid (124), Westerspoor-Zuid (93), Cornelis Douwesterrein (65), Achtersluispolder (55), Mercuriushaven (gemengd) (48), Sloterdijk I (36), Hamerstraat (35), Buiksloterham / Papaverweg (33), Bedrijventerrein Cruquius (31), Vervoerscentrum (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Turbinestraat 17 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Sloterdijk I te Amsterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 897 m2 en ligt op Turbinestraat 17 in Amsterdam, dit adres ligt op een industrieterrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen