Bedrijfsruimte - Koop

Processorstraat 14 1033NZ Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 524.000,-

Processorstraat 14 1033NZ Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te koop aangeboden
op Processorstraat 14 in Amsterdam

Bedrijfsruimte - Koop
304 m2

TE KOOP VOLLEDIG AFGEWERKTE NIEUWBOUW BEDRIJFSRUIMTE VAN CIRCA 304 M² OP EEN AFGESLOTEN BEDRIJVENPARK IN AMSTERDAM NOORD

Deze gloednieuwe bedrijfsruimte (Unit H) van in totaal ca. 304 m² bevindt zich in een recent gebouwd complex. De bedrijfsruimte ligt op het ruim opgezette, recent ontwikkelde bedrijventerrein "Cornelis Douwes" in Amsterdam-Noord, aan de Processorstraat. Op de begane grond van het pand vindt u ca. 153 m² bedrijfsruimte. Op de eerste verdieping bevindt zich ca. 151 m² kantoor- en opslagruimte. Het pand is volledig afgewerkt en klaar voor gebruik.

Momenteel wordt er gewerkt aan het realiseren van een nieuwe gevel aan de kant van de T.T. Vasumweg, welke vanaf de straatkant toegang zal verlenen naar de Processorstraat 14 D. Dit zal de unit een nieuwe dimensie geven en de toegankelijkheid van de ruimte voor bijvoorbeeld klanten verbeteren.

Locatie en bereikbaarheid:
Het object is gelegen op industrieterrein "Cornelis Douwes" te Amsterdam-Noord met goede aansluiting naar de Ring A-10, A-7 en de A-8.
De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Het object ligt tevens op loopafstand van het openbaar vervoer en de pont over het IJ richting Centraal Station.

Oppervlakte:
- Begane grond: ca. 153 m² bedrijfsruimte
- Eerste verdieping: ca. 151 m² kantoor- opslagruimte
Totaal ca. 304 m²

Bestemmingsplan:
Conform het bestemmingsplan “Bedrijf - 2”, zoals vastgesteld op 20 juni 2013, is het object bestemd voor bedrijvigheid met de daarbij behorende voorzieningen. De eigenaar is in bezit van een gemeentelijke vergunning die het gebruik van de units als 50% kantoor- en 50% bedrijfsruimte toestaat.

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Erfpachtcanon:
Niet van toepassing. De erfpacht is volledig afgekocht.

BTW:
Uitgangspunt is dat partijen niet opteren voor een BTW belaste levering.

Bijzonderheden:
- Het object is voorzien van toilet en pantry
- Het object is voorzien van een elektrische overhead deur
- Het object is gelegen op erfpacht grond. De erfpacht is voor 50 jaar afgekocht tot 20-04-2058.

Parkeren:
Het verkochte is inclusief 5 privé parkeerplaatsen.

Vraagprijs:
€ 524.000,- kosten koper.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 524.000,-
oppervlakte:
304 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: Bedrijventerrein Sloterdijk (81), Westelijk Havengebied (55), Westerspoor (53), Buiksloterham (36), Achtersluispolder (35), Westeinde (26), Westzaan Zuid (17), Oostelijk Havengebied (10), Zuiderhout (10), Boerejonkerbuurt (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: Westerspoor-Zuid (52), Sloterdijk Iii-Zuid (50), Achtersluispolder (33), Cornelis Douwesterrein (23), Westerveer (23), Amerikahaven Zuidoost (gemengd) (16), Hoogtij (16), Westhaven Oost (gemengd) (16), Buiksloterham / Papaverweg (14), Westhaven Oost (kadegebonden) (13)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Processorstraat 14 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te koop in Amsterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Cornelis Douwesterrein in de buurt Buiksloterham te Amsterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 304 m2 en ligt op Processorstraat 14 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen