Bedrijfsruimte - Koop

Hertog Janstraat 1A 5081BR Hilvarenbeek

Informatie aanvragen

€ 975.000 k.k.

Hertog Janstraat 1A 5081BR Hilvarenbeek
 

Bedrijfsruimte te koop aangeboden
op Hertog Janstraat 1A in Hilvarenbeek

Bedrijfsruimte - Koop
89 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te koop in Hilvarenbeek? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Verspreide huizen Hilvarenbeek te Hilvarenbeek. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 89 m2 en ligt op Hertog Janstraat 1A in Hilvarenbeek.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 975.000 k.k.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze kooplocatie op Hertog Janstraat 1A in Hilvarenbeek te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 975.000 k.k.
oppervlakte:
89 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: Verspreide huizen Goirle (25), Industrieterrein Loven (23), Verspreide huizen Hilvarenbeek (17), Verspreide huizen Oostelbeers (12), Het Laar (8), Industriestrook Lovense-Kanaaldijk (8), Verspreide huizen Riel (8), Moergestel (7), Broekhoven (6), Esbeek (5)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: Loven (21), Tijvoort (19), Het Laar (7), Steenfort (7), Bukkumweg (6), Kanaalzone (6), De Sonman Uitbr. (4), Slibbroek (4), Bt Riel (3), De Sonman (3)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Hertog Janstraat 1A in Hilvarenbeek.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen