Kantoor - Huur

Gustav Mahlerplein 3 1082MS Amsterdam

Informatie aanvragen
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 400,- per m² / jaar

Gustav Mahlerplein 3 1082MS Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Gustav Mahlerplein 3 in Amsterdam

Kantoor - Huur
919 m2

Kantoorgebouw Symphony (2009) is gelegen aan de prestigieuze Zuidas, waar wonen, werken en leven samen komen.

De Zuidas is een unieke locatie die vaak wordt betiteld als ‘het kloppend hart van zakelijk Nederland’. Dit komt mede doordat er veel grote advocatenkantoren, banken en vastgoedbedrijven zijn gevestigd.

Vloeroppervlakte
Momenteel is er ca. 919,5 m² kantoorruimte op de 5e verdieping beschikbaar in Symphony, geheel turn-key ingericht, inclusief het gehele pakket voor faciliteiten (o.a. beveiliging, schoonmaak, centrale receptie, fietsenstalling, restaurant en auditorium). De verdieping is bereikbaar door middel van een eigen lift.

Bereikbaarheid
Per auto
Symphony is zeer goed bereikbaar per auto via de A10. A2 en A9. Daarnaast is luchthaven Schiphol binnen 15 minuten te bereiken.

Per openbaar vervoer
NS-station Amsterdam-Zuid ligt op twee minuten loopafstand van het gebouw. Het station biedt directe verbindingen naar Schiphol, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Door de komst van de Noord-Zuidlijn is de Zuidas nu ook vanuit de stad goed bereikbaar.

Huurprijs
Kantoorruimte
Ca. € 400,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Parkeren
Nader te bepalen.

Servicekosten
Ca. €65,- per m² per jaar, op basis van nacalculatie.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Aanvaarding
Op korte termijn beschikbaar.

Periode
In overleg.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 400,- per m² / jaar
oppervlakte:
919 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (233), Amstel III/Bullewijk (135), Burgwallen-Nieuwe Zijde (165), Buiksloterham (133), Bedrijventerrein Sloterdijk (126), Buitenveldert-West (126), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (97), Willemspark (96)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (75), Bedrijvengebied Zuidoost (44), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Overamstel (31), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (29)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Gustav Mahlerplein 3 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Buitenveldert-West te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 919 m2 en ligt op Gustav Mahlerplein 3 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen