Kantoor - Koop

Herengracht 124-128 1015BT Amsterdam

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Herengracht 124-128 1015BT Amsterdam
 

Kantoor te koop aangeboden
op Herengracht 124-128 in Amsterdam

Kantoor - Koop
20 m2 - 300 m2

De kantoorruimte bevindt zich aan de Herengracht midden in het centrum van Amsterdam. Spaces Herengracht is een creatieve plek om te werken. Er zijn lunchfaciliteiten, en er kan snel en efficiënt gewerkt worden met een supersnelle en beveiligde internetverbinding. Binnen het kantoorgebouw is er een receptie aanwezig, waar een speciaal team mensen en klanten kunnen worden ontvangen en mogelijk u zakenreis te boeken. Het gebouw is 24 uur per dag toegankelijk, er zijn 7 vergaderruimtes en er kan bijvoorbeeld gezorgd worden voor een juridisch advies.

Omgeving
De Herengracht bevindt zich in de historische grachtengordel van Amsterdam. Hierdoor is het een inspirerende buurt, vlakbij winkels, restaurants en cafés. De kantoorruimte is uitstekend te bereiken op de fiets of met het OV. Met de auto is het ongeveer 10 minuten naar de ringweg A10. Het gebouw beschikt over 40 parkeerplekken.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
300 m2
In units vanaf:
20 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Jordaan (22), Westelijk Havengebied (17), Oostelijk Havengebied (14), Oostelijke Eilanden/Kadijken (13), Grachtengordel-West (12), Museumkwartier (12), Nieuwmarkt/Lastage (12), Amstel III/Bullewijk (9), De Weteringschans (10), Bedrijventerrein Sloterdijk (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Mercuriushaven (gemengd) (8), Buiksloterham / Papaverweg (7), Westerspoor-Zuid (7), Bedrijvengebied Zuidoost (6), Landlust (5), Overamstel (5), Sloterdijk Iii-Zuid (5), Bedrijvencentrum Osdorp (4), Bedrijventerrein Cruquius (4), Pereboomsloot / Zijkanaal Naar Nieuwendam (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Herengracht 124-128 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te koop in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Grachtengordel-West te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 300 m2 en ligt op Herengracht 124-128 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen