Kantoor - Huur

Herikerbergweg 292 1101CT Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 190,- per m² / jaar

Herikerbergweg 292 1101CT Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Herikerbergweg 292 in Amsterdam

Kantoor - Huur
544 m2

Object
Diana & Vesta maakt deel uit van het kantorenpark Plaza Arena te Amsterdam Zuidoost. Deze hoogwaardige locatie ontwikkelt zich nog steeds, waardoor de bedrijvigheid groeiende is. Vele multinationals hebben gekozen voor deze locatie zoals Endemol, ING, Deutsche Bank. The Office Operators (TOO) huurt een gedeelte van het gebouw Diana & Vesta waarbij TOO de receptiediensten voor de gebouwen verzorgt. Daarnaast zijn er verschillende voorzieningen zoals een vergadercentrum, een koffiebar, een restaurant alsmede een Dojo & Gym op de begane grond van gebouw Vesta. Amsterdam Zuidoost is één van de beste kantoorlocaties van Nederland.

Vloeroppervlakte
Ca. 544 m² VVO kantoorruimte gelegen op de begane grond, inclusief een aandeel in de algemene ruimte.

Parkeren
Bij het gehuurde behoren tevens vijf parkeerplaatsen. De kosten hiervoor bedragen € 2.460,- per plaats per jaar, exclusief BTW.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 190,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Huurbetaling
Per maand of per drie maanden vooruit.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Aanvaarding
Per direct.

Staat van oplevering
Turn-key (in huidige staat). Ontdaan van de losse inrichting.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Het object is zeer goed bereikbaar door middel van het openbaar vervoer.
Op slechts enkele minuten loopafstand bevindt zich het station ‘Amsterdam Bijlmer’, welke in goede verbinding staat met onder andere Schiphol, Utrecht en Den Haag.

Per auto
Ook met de auto is het object goed te bereiken vanwege haar centrale ligging tussen de A1 Amsterdam-Amersfoort, de A2 Amsterdam-Utrecht-Den Bosch, de A9 Haarlem-Amsterdam Zuidoost en de ringweg A10 Amsterdam.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 190,- per m² / jaar
oppervlakte:
544 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (236), Amstel III/Bullewijk (139), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buitenveldert-West (124), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Willemspark (97), Oostelijk Havengebied (93), De Weteringschans (90), Nieuwmarkt/Lastage (82)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (60), Bedrijvengebied Zuidoost (48), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (45), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Amstel Ii (25), Overamstel (31), Industrieterrein Uithoorn (29), Bedrijventerrein Cruquius (22), Noord (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Herikerbergweg 292 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Bedrijvengebied Zuidoost in de buurt Amstel III/Bullewijk te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 544 m2 en ligt op Herikerbergweg 292 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen