Kantoor - Huur

Von Liebigweg 39 1097RL Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 900,- per maand

Von Liebigweg 39 1097RL Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Von Liebigweg 39 in Amsterdam

Kantoor - Huur
65 m2

Het object aan de Von Liebigweg 39 ligt op de hoek tussen de Dulongstraat en de Von Liebigweg. Het is gelegen in het Amsteldorp in stadsdeel Watergraafsmeer in Amsterdam. De Von Liebigweg 39 ligt dicht bij het treinstation ‘Amsterdam Amstel’ en een goede verbinding met Ringweg A10.

Het object is in 1952 gebouwd en is gecompartimenteerd in vier ruimtes, waarvan twee kantoorruimten, één opslag en een pantry. In totaliteit heeft het gebouw een metrage van circa 65 m² kantoorruimte op de begane grond. Momenteel is de ruimte voorzien van airconditioning, verwarming door middel van radiatoren, pantry en een gerenoveerd toilet.

Het gebied Watergraafsmeer ligt in het zuiden van Amsterdam in de nabijheid van talloze voorzieningen. Denk hierbij aan supermarkten, winkels, sportclubs, recreatie en horeca. Het centrum van de stad ligt op 15 minuten fietsafstand. In de directe omgeving zijn vijf gelijkwaardige kantoorruimtes gelegen die dienstdoen als onder andere een supermarkt en een kapper.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Het object is eenvoudig te bereiken vanaf de A10 via afslag s112.

Per openbaar vervoer:
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is hier goed. Treinstation Amsterdam Amstel ligt op 3 minuten fietsafstand. Op 500 meter afstand ligt busstation Fizeaustraat.

VLOEROPPERVLAKTE
Voor de verhuur is momenteel 65 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar.

PARKEREN
In de omgeving kunt u betaald parkeren.

HUURPRIJS
Een unitprijs van EUR 900,- per maand, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor nutsvoorzieningen.

BESCHIKBAARHEID
De huuringangsdatum is per 1 juli 2020.

OPLEVERNIVEAU
De ruimte wordt in huidige turn-key staat opgeleverd, onder andere voorzien van:
- Pantry;
- Airconditioning;
- Verwarming door middel van radiatoren;
- Gerenoveerd toilet;
- Alarmsysteem.

HUURTERMIJN
Een minimale huurtermijn van 5 jaar met aansluitende verlengmogelijkheden van 5 jaar.

OPZEGTERMIJN
Een opzegtermijn van 12 maanden voor het einde van een huurperiode.

BETALINGEN
Betaling van huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Zekerheidsstelling van 3 maanden huur en BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 900,- per maand
oppervlakte:
65 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Amstel III/Bullewijk (135), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (135), Buitenveldert-West (123), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Bedrijventerrein Sloterdijk (108), Willemspark (97), Westelijk Havengebied (95)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (46), Bedrijventerrein Schinkel (49), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Amstel Ii (25), Overamstel (31), Cornelis Douwesterrein (30)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Von Liebigweg 39 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Frankendael te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 65 m2 en ligt op Von Liebigweg 39 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen