Kantoor - Huur

Dorus Rijkersweg 15 2315WC Leiden

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Dorus Rijkersweg 15 2315WC Leiden
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Dorus Rijkersweg 15 in Leiden

Kantoor - Huur
PER DIRECT BESCHIKBAAR:
Mooi afgewerkte kantoorkamers voor een zéér voordelige prijs.
De kantoorruimtes zijn voorzien vloerbedekking, systeemplafond met TL/spot verlichting, databekabeling, airco en verwarming middels radiatoren.
Verder is het pand voorzien van een zeer representatief entree. De ruimtes zijn op zowel de BG en de eerste etage gelegen, hebben per verdieping gescheiden toiletten en er zijn meerdere pantry's aanwezig. Het pand is 24/7 toegankelijk en heeft uitzicht over het Rijn-Schie kanaal
Een greep uit de mogelijkheden:
16m2 voor € 155,- VERHUURD
25m2 voor € 185,- VERHUURD
62m2 voor € 305,- VERHUURD
235m2 voor € 690,-
300m2 voor € 850,-
LIGGING
Op het bedrijventerrein De Waard is een mix van bedrijven gevestigd, waaronder installatie bedrijven, showrooms en de gemeente Leiden.
BEREIKBAARHEID
Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via de Rijksweg A 4 (Den Haag-Amsterdam), en via de N445.
Bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend, NS Station Leiden Centraal ligt op ca. 10 minuten met de fiets, alwaar tevens nagenoeg alle de busverbindingen een halte hebben. Op zeer korte afstand is een bushalte aanwezig met directe aansluiting op het NS station.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op 500 m tot 1000 m
Gebied:
Aan vaarwater, bedrijventerrein en stadskern
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
1985
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Molenwetering (42), Verspreide huizen Zuiden en Oosten (18), Stationskwartier (40), Cronestein (28), Verspreide huizen Sassenheim (18), Rijnhaven (21), Pieterswijk (20), Verspreide huizen (19), Hoge Rijndijk (16), Gasthuiswijk (16)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Molenwetering (42), Baanderij (24), Rijnhaven (alphen A / D Rijn) (22), Gravendijck, 's- (11), 't Heen (11), Cronesteijn - Rooseveltsstraat (15), Cronesteijn - Fruitbuurt (14), Klei-Oost (noordwijk) (5), Jagtlust (12), Roomburg (12)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Dorus Rijkersweg 15 in Leiden.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Leiden? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein De Waard in de buurt De Waard te Leiden. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 0 m2 en ligt op Dorus Rijkersweg 15 in Leiden, dit adres ligt aan vaarwater, bedrijventerrein en stadskern.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen