Bedrijfsruimte - Huur & koop

Vennestraat 38 2161LE Lisse

Informatie aanvragen

€ 915,- per maand

Vennestraat 38 2161LE Lisse
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Vennestraat 38 in Lisse

Bedrijfsruimte - Huur & koop
66 m2 - 132 m2

TE KOOP/TE HUUR: 18 Multifunctionele bedrijfsunits!

Op het bedrijvenpark Dever heeft De Raad Bouw 18 multifunctionele bedrijfsunits gerealiseerd. Het bedrijvenpark is gelegen aan de Vennestraat op Bedrijvenpark Dever.

Project Deverpoort is een eigentijds en smaakvol vormgegeven bedrijfsgebouw met (eigen) parkeergelegenheid voor de deur. Met een oppervlakte van 2x ca. 66m² zijn de mogelijkheden eindeloos. De begane grond heeft een werkhoogte van ca. 3,75 meter en is uitgevoerd met een loopdeur én robuuste transportdeur. De ruimte is mede hierdoor voor veel doeleinden geschikt. Op de verdieping, welke u bereikt via een centraal gesitueerde steektrap, is er gelegenheid voor het realiseren van bijvoorbeeld kantoren. De units zijn geheel naar eigen wens in te delen.
http://www.deverpoort.nl

De bedrijfsunits van project Deverpoort zijn van alle markten thuis: Ideaal voor opslag- en kantoorruimte, maar ook voor productie en zelfs grootschalige detailhandel. Alle ruimte om uw onderneming een extra impuls te geven.

Oplevering
De units worden standaard casco opgeleverd en zijn geheel naar eigen wens in te delen en af te werken. Dit kan desgewenst, afhankelijk van de voortgang van de bouw, in het bouwproces worden meegenomen.

Indeling
Aan de voorzijde voorzien van dubbele toegang via de loopdeur en de overheaddeur. Bij binnenkomst treft u direct naast de voordeur de meterkast. De begane grond heeft een oppervlakte van ca. 66m² en is voorzien van een steektrap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping treft u een naar eigen wens in te delen bedrijfs- en kantoorruimte van ca. 66m².

Verkoopprijzen
De verkoopprijzen van de units liggen tussen de € 170.000,- en € 205.000,-, afhankelijk van ligging en het aantal parkeerplaatsen.

De verkoopprijzen op basis van casco zijn vrij op naam (v.o.n.), dat wil zeggen inclusief onder andere:
- De totale bouwsom
- De notariskosten (m.u.v. hypotheekakte)
- De kosten van architect, constructeur, directie en toezicht
- Aansluitkosten voor water, elektriciteit en riool

De prijzen zijn exclusief onder andere:
- 21% btw
- Aansluitkosten telefoon en CAI

Verhuurprijs
De units zijn te huur vanaf € 915,- per maand.

De verhuurprijzen zijn exclusief onder andere:
- 21% btw
- Servicekosten
- Kosten voor gebruik nutsvoorzieningen
- Aansluitkosten voor water, elektriciteit en riool
- Aansluitkosten telefoon en CAI

Locatie
Bedrijvenpark Dever (ca. 21ha) is een bron van regionale en lokale bedrijvigheid en bevindt zich midden in de levendige Randstad. Deverpoort is gelegen aan de autoluwe Vennestraat, vlakbij de doorgaande Heereweg en de provinciale weg N208. In een mum van tijd bent u vanuit hier op de snelweg A4 of A44: dé verkeersader van de Randstad die u naar Amsterdam, Rotterdam, Leiden en Den Haag voeren. Luchthaven Schiphol ligt op 20 autominuten. Deverpoort biedt een relatief rustige huisvestingslocatie nabij het dorp Lisse, maar midden in de dynamische Randstad.

Bijzonderheden
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.
- Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden.

Mocht u interesse hebben in een van onze units, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 915,- per maand
Totale oppervlakte:
132 m2
In units vanaf:
66 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Gebied:
Bedrijventerrein
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
2018
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Nieuw-Vennep-omgeving (67), Hillegom (52), Verspreide huizen Zuiden en Oosten (22), 't Heen-Noord (21), De Baanderij (29), Meer en Duin (29), Verspreide huizen in het Centrum (29), Tuinbouwgebied (28), Sassenheim (26), Dever (23)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: 't Heen (34), Nieuw-Vennep Zuid (22), Spoorzicht (21), Baanderij (35), Bedrijventerrein Sassenheim-Zuid (26), Treslong (24), Dever (23), Gravendam (23), Meer En Duin (22), Klei-Oost (noordwijk) (9)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Vennestraat 38 in Lisse.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Lisse? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Dever in de buurt Dever te Lisse. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 132 m2 en ligt op Vennestraat 38 in Lisse, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen